Haberler

Yatırımcılara Müjde Fikirtepe'nin Fiyatları Bedavaya Yakın

Güncelleme:

Kentsel Dönüşüm Yasası'nın verdiği avantajlar İstanbul'un yıldızı parlak semtlerine yenilerini ekliyor.

Bağdat Caddesi, Nişantaşı gibi popüler semtlerde hareketlenen kentsel dönüşüm, Anadolu Yakası'nın yeni dönüşüm merkezi Göztepe-Ziverbey hattında da hız kazandı.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm genel olarak ağır aksak ilerlese de İstanbul'un en gözde ve cazibe yeri olmaya devam ediyor.

Ortalama metrekare satış fiyatlarının 9 bin lira seviyesine ulaştığı iddia edilen diğer bölgelere nazaran Fikirtepe zengin ve lüks sosyal donatı alanları olmasına rağmen firmaların mali yetersizlikleri ve sat yap mantığıyla işlemeleri sonucunda ederinin altında 5-8 bin bandında satışla yatırımcılara ulaşmakta.

Fikirtepe'de yapılan projelere yatırım yapmayı düşünen yatırımcılar tüm bölge dönüşmemiş olsa bile İstanbul'un hem lokasyon hem de içerdiği sosyal - donatı alanı zenginliğinden dolayı hayatlarının en karlı yatırımını yapmış olmaktadırlar. Tabii burada zamansal problemler yaşamamak için proje bazında seçicilik önem arzetmektedir.

GÖZTEPE-ZİVERBEY HATTINDA ESKİNİN KÖTÜ TEKRARI VARKEN FİKİRTEPE'DE YEPYENİ BİR LÜKS KENT DOĞUYOR...

Göztepe-Ziverbey'de daha çok parsel bazında kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülürken, Fikirtepe'de en düşük 10.000 m2'lik alanları kapsayan A+ ultra sosyal ve donatı alanı içerikli lüks projeler yapılmakta. Göztepe - Ziverbey , Bağdat Caddesinde yapılan projeler parsel bazında ve belkide maksimum 400 - 1500 m2 lik dar alanlarda , sosyal donatı alanlarından yoksun veya oldukça zayıf projeler yüksek rakamlardan alıcı bulurken, her şeyiyle aile yaşantısının tüm gereksinimlerini kapsayan Fikirtepe'de fiyatlar bedavaya yakın,alınabilir seviyelerde.

FİKENTDER Derneği Başkanı Yasin Bektaş konuştu : ''FİKİRTEPE'Yİ BEDAVAYA SATIYORLAR''

Bektaş konuya ilşkin olarak '' Mali durum yetersizliği içerisinde büyük projelere yeltenen bazı firmalar yolun yarısında tıkandılar. Bankalardan aldıkları kredileri zamanında ödeyebilmek için gelen yatırımcıları kaçırmamak adına daha düşük fiyatlarla satış yapıyorlar.

Ama bu durum yatırımcı için fırsatta olabilir. Vatandaşlar küçücük arsaya eskinin kötü tekrarı evler alana kadar aynı parayla , Kadıköy merkezine yürüme mesafesinde, avrasya tünel çıkışında,metrobüs,metro,tramvay hemen yanında olan,sosyal donatı alanlarıyla yeşili bol, geniş caddeleriyle kurulacak yeni Fikirtepenin Projelerinden yer alabilirler '' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nişantaşı Fikirtepe İstanbul Bağdat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

4a.ada:

Bu yasin beyde felaket telaşı imza atarsan böyle atmadan şöyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title