Haberler

Yaşlınızı ya da Hastanızı Senior Assist'e Emanet Edin

Güncelleme:

Bakımınıza ihtiyaç duyan yaşlı ya da hasta sevdiklerinizden ayrılmanız gerektiği anlarda ne kadar üzüldüğünüzü ve endişelendiğinizi biliyoruz.

Şimdi uluslararası deneyimi ve yenilikçi hizmet anlayışı ile Senior Assist hasta ya da yaşlı yakınlarınıza özel eğitimli ve müşfik kadrosu ile evde bakım ve sağlık hizmetleri sunuyor.

İş seyahatleri, yılın yorgunluğunu atmak için ihtiyaç duyulan bir tatil ya da uzun zamandır ertelenen önemli bir işi çözmek için, bakıma ihtiyaç duyan sevdiklerinden uzaklaşmak zorunda kalanlara iyi bir haberimiz var. Evde bakım gereken yakınlarınız için Senior Assist'ten, sizin uygun gördüğünüz süre boyunca profesyonel bakım ve sağlık hizmeti alabilir, ister bir hafta isterseniz çok daha uzun bir süre kıymetli yakınlarınızı uzman ve eğitimli kadrosu ile Senior Assist'e emanet edebilirsiniz.

Senior Assist, sizin yokluğunuzda, evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya hasta yakınlarınıza bulundukları ortamda bakım sağlıyor. Senior Assist'in profesyonel hemşire ve doktorları, yakınlarınızın günlük sağlık kontrollerini yapıyor, beslenme programlarını yönetiyor ve kullanması gerekli olan ilaçları vererek yanında olamadığınız dönem boyunca evde bakım hizmetini güven ve şefkatle sağlıyor. Senior Assist'in hizmeti sadece günlük sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasından ibaret değil. Eğitimli Sağlık Destek Personeli, hasta veya yaşlı yakınlarınızın kaliteli zaman geçirmesi için baş uçlarında kitap bile okuyorlar.

Sizin yerinizi tam olarak tutamasa da, Senior Assist'in profesyonel ve uzman ekibi kendi evinde bakıma ihtiyacı olan sevdiklerinize, siz evden uzaktayken ihtiyaç duyabilecekleri her konuda destek veriyor, yanlarında oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title