Haberler

Yaşlılara Klasik Müzik Ziyafeti

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), huzurevi sakinlerini klasik müzik ve çok sesli müziğin sevilen eserleriyle buluşturdu.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), huzurevi sakinlerini klasik müzik ve çok sesli müziğin sevilen eserleriyle buluşturdu.

Özel Dr. Selahattin Palamut Yaşlı Bakım Merkezi ve Huzurevi'nde kalanları ziyaret eden MDOB sanatçıları, yaşlılara konser verdi. Konser öncesi yaşlılarla ilgilenen sanatçılar, ardından huzurevi bahçesinde kurulan alanda sahneye çıktı. Yaşlılar için hazırlanan özel bir repertuvarın seslendirildiği konserde, MDOB korosu ve solist sanatçıları yer aldı. Şef Anıl Aydın yönetimindeki ekip, Mozart'ın yanı sıra Türk ve Azeri bestecilerin eserlerini seslendirdi. Solist sanatçıları Erhan Kaya ve Burcu Özdoğan, yaşlılar için 'Gülnihal', 'Sarı Gelin' ve 'Nazende Sevgilim' eserlerini seslendirirken, yaşlılar da alkışları ile tempo tuttu.

Konseri baştan sona kadar ilgi ile izleyen huzurevi sakinleri, günün anısına sanatçılar ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title