Haberler

Yaşlılar Haftası

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde "18-24 Mart Yaşlılar Haftası", düzenlenen etkinlikle kutlandı.

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde "18-24 Mart Yaşlılar Haftası", düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bazı değerlerin bir güne sığdırılmaması gerektiğini kaydetti.

Sevgililer ve Anneler Günü'nün de bu şekilde kutlandığını belirten Pişkin, sevgili her zaman sevgili, anne her zaman annedir. Yaşlı her zaman başımızın tacıdır. Ama madem böyle özel bir gün var bugünün de gereğini yerine getirmek hepimizin boynunun borcudur. Sizler hepimiz için değerlisiniz." dedi.

Daha sonra konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise ilçede bu kadar modern bir tesisin olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin emsalleri arasında Türkiye'de ilk 3'e girdiğini belirten Şahin, "Huzurevimiz, işleyişi, temizliği, fiziki şartları ve yaşlılarımıza yapılan hizmetler noktasında kendisinden övgüyle söz ettiriyor. Bu mükemmel tesisin böyle güzelliklerle anılması bizleri çok onurlandırdı." diye konuştu.

Tosya Musiki Derneği tarafından çeşitli şarkıların seslendirildiği etkinlik, huzurevinde kalan yaşlılar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standın gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Kazım Şahin Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title