Haberler

Yaşlı Adamı Sopayla Döverek Öldüren Suriyeliler Tutuklandı

Güncelleme:

Mahkeme, Karabük'te Rahmi Kayacuk isimli vatandaşı evinde kahvaltı yaparken sopayla döverek öldüren 3 Suriyeli hakkında 20 saatte tutuklama kararı verdi.

 Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, 19 Kasım Çarşamba günü yaşanan olayda, Rahmi Kayacuk'un (64) evinde sabah kahvaltısı yaptığı sırada elleri ve ayakları iple bağlanıp sopayla dövülerek öldürülmesi ve eşi Halime Kayacuk'un (63) ağır yaralanmasıyla ilgili adliyeye sevk edilen 3 Suriyeli tutuklandı.

GAZİANTEP'TE YAKALANDILAR

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekibin titiz çalışması sonrası olayla ilgisi olan 3 Suriyeli önceki gün Gaziantep'te yakalanarak Karabük'e getirilmişti. Emniyette tercüman yardımıyla sorgusu yapılan Abdulcabbar Abbud (19), Derwiş Dak (19) ve Muhammed Zehra (19) işlemlerinin ardından dün sabah sağlık kontrolünden geçirilerek Eskipazar Adliyesine sevk edildi.

20 SAATTE BİTTİ

Dün sabah saat 09:00 sıralarından Eskipazar adliyesine getirilen 3 Suriyeli burada tercüman yardımıyla Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alındı. Sabah saatlerinde adliyeye getirilen Suriyeliler 15 saat boyunca savcıya ifade verdi.

Savcının ifadesinin ardından tutuklama kararı ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen Suriyeler burada da 5 saat mahkemede kaldı. Mahkemeye çıkarılan Abdulcabbar Abbud (19), Derwiş Dak (19) ve Muhammed Zehra (19), ' cebir ve hile yoluyla hürriyetten yoksun bırakma', 'yağma', 'adam öldürme' ve "adam öldürmeye teşebbüs" suçlarını işledikleri iddiasıyla tutuklanarak sağlık kontrolünün ardından Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Eskipazar Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (60)

vatandas:

Hadi oylamaya arkadaslar: Suriyelileri Türkiye`de istemeyenler kirmiziya, isteyenler de yesile bassinlar. Hükümette görsün bu oylamayi.

3
72
yanıtYanıtla
ADANALI:

VATANINI SAVUNMAKTAN ACİZ BİR MİLLETTEN HAYIR GELMEZZZZZ

66
2
yanıtYanıtla
Türk askeriMobil-IOS:

Bir gün başımıza çok fena bela olacak bunlar merak etmeyin hiç biriside geri dönmeyecek zaten çalışma izni çıkıyor hakkımı hiç bir zaman helal etmiyorum bu insanlara bizim rıskımızla bakılıyor insan topragını bırakıp kaçar mı bee savaş kardeşim savaş eliniz ayağınız tutuyor deli oluyorum bunları dışarıda gördükçe

57
3
yanıtYanıtla
hataylı:

kimse sınavsız üniversite okuyamazken bunlar tıp fakultesı ögretmenlik okuyor memleketimiz onlara verilen hak bize verilen ise b. . . k. başka bişey yok . dahada insanlık istiyorlar bizden.

56
2
yanıtYanıtla
adsız:

o katiller kadar onlara iş ve ev veren lerde suçlu

52
2
yanıtYanıtla
yuh:

Bu kaçıncı beee, nedense hükümüet bu olaylara hiiiiç değinmiyor

51
0
yanıtYanıtla
hüseyin:

yani neymiş esad bizim erdoğandan fazlasaıyla akıllıymış

43
5
yanıtYanıtla
cem:

Bunlara şimdi bi de hapiste bakar beslerler. Zavallı türkiyem!

48
0
yanıtYanıtla
KÜRDoOoOoMobil-ANDROID:

Ben bir Kürt olarak kaçan suriyelilere acimiyom kardesleri savasirken onlar turkiyeye sigindilar şimdi savaştan sonra hangi yüzle toprağına dönecektir bunlar gerçeği yüz olsa kacmazdilar topraklari uğrunda canini verirdim

42
2
yanıtYanıtla
hatic:

suriyelilerin hiçbirine acımıyorum sabi sübyan çocuklarına bile Allah sizi kahretsin geldiginiz yere defolun korkak lar vatanınızda çarpışıp savaşaydınız

37
6
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title