Haberler

Yasin Öztekin, Cristiano Ronaldo'ya Meydan Okudu

Güncelleme:

G.Saray'a Süper Kupa'yı getiren golü kaydeden Yasin, Madrid'le oynayacakları hazırlık maçıyla ilgili "Ronaldo'nun hayranıydım, o mu ben mi daha iyiyiz göreceğiz." dedi.

TFF Süper Kupa finalinde Ankara Osmanlı Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan Yasin Öztekin'in tek golüyle 1-0 galip ayrılarak kupaya uzanan taraf oldu. Dördüncü kez Süper Kupa'yı müzesine götüren sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşadı. Mücadele sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu Yasin Öztekin şunları söyledi:

"GÜN GEÇTİKÇE İYİ OLUYORUZ"

"Bursaspor'u tebrik ediyorum. Bizi çok zorladılar. Gol attığım için mutluyum ama önemli olan kupaydı. Yüzde yüz hazır değiliz ama gün geçtikte daha iyi oluyoruz. Önümüzdeki haftalarda da iyi çalışıp, hem kupa da hem lig de hem de Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapmak istiyoruz. Bu bir başlangıçtı ve bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

"RONALDO MU BEN Mİ GÖRECEĞİZ"

Galatasaray 'a Süper Kupa'yı getiren golü kaydeden yıldız oyuncu Yasin Öztekin, Real Madrid ile yapacakları hazırlık maçında Ronaldo'ya karşı oynayacağının hatırlatılması üzerine, "Küçüklüğümden beri onu seyrediyordum, onun hayranıydım. O yüzden bakalım, o mu, ben mi göreceğiz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, belki de onlara karşı da bir gol atarım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yasin Öztekin Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (53)

yunus:

sabri ile dani alves kıyaslaması gibi olur bu.

37
4
yanıtYanıtla
EziksarayMobil-IOS:

Bunların hepsi ezik yaw!

23
0
yanıtYanıtla
KARAİ:

bir türk dünyaya bedeldir

15
5
yanıtYanıtla
hayro:

Aha bu türkler boyle. Ulan bir gol kendi takımına atinca. Herkese atarım zanediyor.sizin o dewletcikte sizin gibilerden olusma.giderller devleti olmayan bir halkın ustune amerika dan aldıkları uçakla bomba atarlar.zanederlerki herkese bunu yaparlar.karsdaki bir ilke olsa kaçacak delik ararsiniz.ben sizi iyi tanirim.

11
9
yanıtYanıtla
hikmet:

musleraya sor ronaldoyu

15
1
yanıtYanıtla
Galatali mert:

Ucma yasin ayaklarin yere bassin sonra en cok üzülen sen olursun bi abi nasihati unutma.!!!!!

12
2
yanıtYanıtla
yörükoğlu:

şımarma lan hemen ronaldo kim sen kim GUNDİ

11
3
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Ulan kazma sen kim Ronaldo kim sen iyi olsaydin Borussia Dortmund niye yoladi seni , seni Dortmund alt yapisina bile almadi ben seni hep yedeklerde goruyordum du bist ein Versager und bleibst ein Versager

13
0
yanıtYanıtla
Azat:

Kafayi yemish bu chocuk!

12
1
yanıtYanıtla
gsliyim ama gerçekler böyle:

Ronaldo senin yaşına kadar neler yaptı,bildiğin halde böyle açıklama yapıyorsun ya, valla pes yazık Allah yardım etsin.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title