Haberler

    Yasin Öztekin'in Menajeri Ahmet Bulut: Yasin Galatasaray'da Kalacak

    Güncelleme:

    Basında Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Yasin Öztekin için açıklama yapan menajeri Ahmet Bulut, "Oyuncum Galatasasaray'da kalacak." dedi.

    Galatasaray'ın bu sezon gol yükünü çeken isimlerinden biri olarak dikkat çeken Yasin Öztekin'in kulüpten ayrılacağı iddialarına menajeri Ahmet Bulut yanıt verdi.

    Sabah kaynaklı habere göre Ahmet Bulut'la anlaşan Yasin Öztekin'in Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilmişti.

    ZAM BEKLİYORDU

    Sarı-kırmızılılardan 1.1 milyon Euro garanti para alan ve maç başı olarak da 10 bin Euro kazanan Yasin Öztekin'in zam beklediği fakat kur olarak sıkıntı yaşandığından arkadaşlarından daha az kazandığı ifade edilmişti.

    SONU EMRE ÇOLAK GİBİ Mİ OLACAK?

    Emre Çolak'ı İspanya'da La Liga ekiplerinden Deportivo'ya transfer eden Ahmet Bulut'un Öztekin'e de İspanya'da takım baktığı öne sürülmüştü. Yasin Öztekin'in Galatasaray'dan ayrılacağı iddiasını çürüten açıklama menajeri Ahmet Bulut'tan geldi.

    "GALATASARAY'DA KALACAK"

    Yasin Öztekin'in Galatasaray'da kalacağını ifade eden Ahmet Bulut, sarı kırmızılı kulüple anlaşacaklarını vurguladı. Yasin Öztekin'in önceliğinin Galatasaray olduğunu belirten Bulut, iki taraf için de orta yolun bulunacağını ima etti.

    (GoalBien)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yasin Öztekin Ahmet Bulut Emre Çolak Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title