Haberler

    Yasin: Formayı Kimseye Vermeyeceğim

    Galatasaray'ın Kasımpaşa galibiyeti sonrasında Yasin Öztekin, başarılı performansının devam edeceğini söyledi.

    Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Lig TV'ye konuşan Yasin Öztekin "İki haftadır istediğimiz sonucu alamadık. Buraya mutlaka kazanmak için geldik. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Kendimize şampiyonluk yolunda inanıyoruz. İlk yarıda şanslarımızı değerlendiremedik.  Çok kötü defans yaptık. Biz büyük bir takımız. Soyunma odasında hocamız çok iyi konuşma yaptı ve biz de maçı çevirdik." dedi.

    Formasını kaptırmayacağını belirten Yasin, "Ben Galatasaray'a oynamaya geldim. Çok emek vererek ve çalışarak geldim. Ligin ilk yarısında işler istediğim gibi olmadı ama ben hiç pes etmedim. Hoca şimdi bana görev verdi. Ben de formayı kaptırmak istemiyorum. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya geldim. Şampiyonluk yolundayız. Çok çalışıyoruz. Son iki haftadaki puanları kaybetmemeliydik ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Formamı kimseye vermeyeceğim." ifadelerini kullandı.

    BURAK: HER ZAMAN OLMAZ

    Çok zor bir maç oynadıklarını belirten Burak Yılmaz ise "Kasımpaşa çok iyi bir takım. Hücum hatları çok güçlü. Bireysel yetenekleri üstün oyuncuları var. Çok kötü bir duruma düştük. 2-0'dan maçı çevirmek çok zor. Bugün bunu başardık. Ama her zaman böyle maç dönmez. Bunu da biliyoruz. Şampiyonluk yolunda her galibiyet sizi havaya sokuyor. Şimdi milli takım haftası ve sonra Karabükspor maçına bakacağız. İlk maç da 1-0'dan 2-1'e çevirmiştik. Yalandan değil gerçekten konuştuk soyunma odasında. Sahaya bunu yansıttık. Kazandık ve mutluyuz. Derbiyi rahat rahat izleyeceğiz. Herkesin bir düşüncesi var ama söylemek istemiyorum." diye konuştu.

    UMUT: DEVRE ARASINDA KENETLENDİK

    Maçta bir gol ve bir asistle oynayan Umut Bulut da "Aslında maça kötü başlamadık. 1-2 net gol pozisyonumuz var. Yasin'in şutu direk yerine gol olsa 1-0 öne geçecektik. Kasımpaşa hücum gücü yüksek bir takım. İkinci yarı kenetlenip çevireceğimizi biliyorduk. Tüm arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. Yasin'e de teşekkür ederim. Geçen hafta da bana asist yapmıştı. Umarım bana goller ona asistler nasip olmaya devam eder." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Yasin Öztekin Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title