Haberler

Yasin'den Penaltı Yorumu: Allah, Bana Haksız Kazancı Nasip Etmesin

Güncelleme:

Galatasaray'ın Sivasspor'u elediği kupa maçında penaltı pozisyonun kahramanı olan Yasin, "kendisini yere attı" diyenlere ateş püskürdü ve kendini savundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, 4-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Sivasspor'la karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, 2-0 geriye düştüğü maçta tam anlamıyla bir kabus görse de Emre Çolak'ın penaltı golüyle rahatladı ve 2-1 yenilmesine rağmen final biletini kaptı. Maçta tartışmalara yol açan penaltı pozisyonun kahramanı Yasin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi.

PENALTI POZİSYONU ÇOK TARTIŞILDI

Maçın en kritik anı ise 81. dakikada yaşandı. Yasin'in yerde kalmasıyla kazanılan penaltı sonrası Sivaslı oyuncular maçın hakemi İlker Meral'e dakikalarca itiraz etti. Penaltının gol olmasıyla karşılaşma 2-1 tamamlandı. Maç sonrası da Sivaslı oyuncuların hakeme itirazı vardı.

"ALLAH BANA BÖYLE BİR KAZANCI NASİP ETMESİN"

Pozisyonu kahramanı Yasin Öztekin ise penaltı için yorumu Twitter'dan yaptı. Yıldız oyuncu; "Ben pozisyonda kesinlikle kendimi yere atmadım. Sağ ayağıma aldığım darbe nedeniyle yere düştüm. Hayatım boyunca haksız kazanç aramadım. Zaten Allah da bana böyle bir kazancı asla nasip etmesin. Allah şahidimdir." diyerek kendini savundu.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yasin Öztekin Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (98)

FARUK Mobil-IOS:

LAN bozuk sana helal nasip etmesin tüm CİNCONLARIN mayası bozuk Arif niceleri HIRSIZ BURAK şimdide sen çakal

15
19
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Yeter be!. . Nedir bu GALATASARAY düşmanlığı!. . Nedir bu kıskançlık, nedir bu hainlik!. . Her maçta bir kusur arama çabaları!. . Bırakın bu düşmanlığı!. . Galatasaray futbolcularındaki manevi söylemleri de eleştirmekten vaz geçin artık!. . Bu millet Müslüman, nedir bu maneviyat düşmanlığı!. . Artık vaz geçin!. . Başarıyı bir de tebrik etmeyi öğrenin!. . Saygı duymayı öğrenin!. .

12
18
yanıtYanıtla
sivasliMobil-ANDROID:

hadi lan ordan haksiz yere attin o golu yediremediniz sivas karsisinda yenilgiyi cocuk gibi kendinizi ordan oraya attiniz ama yinede sivas size cevabini verdi o gol haksiz yereydi yukarda Allah sahit yalanci duzenbaz herifler

18
9
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

yalan söyleme be herkes gördü nasıl kendini attığını rahat oynayın oglum destekçiniz çok yedek hakem TFF nin başında yedek teknik Direktörümüz var bu sene ve 4 sene daha giderseniz artık

11
14
yanıtYanıtla
AliMobil-ANDROID:

Utanmadan konuşuyor yüzsüz

13
12
yanıtYanıtla
Sahin:

Sivasimizin hakki zehir zikkim olsun, hakemde oyuncularda hakkimizi yediniz, boyle bir mac yonetilemez, katletti maci, hakkimizi yediiiiiii, zehir zikkim olsuuun. . . .

11
13
yanıtYanıtla
AtıfmobilWeb@haberler.com:

O kadar insanin ahini aldınız insaallah şampiyon olamazsınız. Hakkımı helal etmiyorum yasine şimdi git haram yemiyorum diye avun

12
12
yanıtYanıtla
sivaslı:

Böyle karaktersiz insanlar Allah ın adını vererek yalan konuşuyor ya illet oluyor. Pozisyonda temasın olmadığı net

9
14
yanıtYanıtla
korkmayinmobilWeb@haberler.com:

Anlamadim .su fenerliler cim bomdan bu kadarmi korkuyorki finale kalirlarsa yenilirler diye.

12
11
yanıtYanıtla
GFB 02:

adam ol lan yasin

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title