Haberler

Yaşlı kadının kaybettiği umre parasını eczacı buldu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakı almak için gittiği eczanenin ilaç rafında unuttuğu yaşlı kadının umre için biriktirdiği 18 bin 500 TL'yi, eczacılar buldu.

- Yaşlı kadının kaybettiği umre parasını eczacı buldu

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde yakı almak için gittiği eczanenin ilaç rafında unuttuğu yaşlı kadının umre için biriktirdiği 18 bin 500 TL'yi, eczacılar buldu.

Kestel'in Ümitalan mahallesinde ikamet eden Ayşe Demir(68), 8 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinde İnegöl'e geldi. İnegöl'ün Süleymaniye mahallesi Koyuncu sokakta faaliyet gösteren Eczaneye giden kadın, eczacıdan sırt ağrıları için yakı istedi. Yakıyı alan kadın, elindeki poşet içinde bulunan 18 bin 500 TL içinde parayı alıp görevliye uzattı. O sırada paralarını rafın üzerine koydu. Yakı ilacını alan kadın, rafa koyduğu parayı unutup Ümitalan mahallesindeki evine gitti. Evine gittiğinde paralarının üzerinde olmadığını fark etti. Parayı nerede düşürdüğünü hatırlayamayan kadın, polis karakoluna giderek başvuruda bulundu.

2 Gün sonra bulundu

İşyeri çalışanı Meral Şahar, rafları düzenlerken poşet içinde bir miktar para olduğunu fark etti. Şahar, polise haber verip parayı teslim etti. Polis ekipleri 18 bin 500 TL kaybeden başvuruları inceledi ve şahsı tespit ettiler. Paranın Ümitalan mahallesinde ikamet eden kadına ait olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, telefonla aradıkları kadını eczaneye davet etti.

Mevsimlik işçi kadın umre için biriktirmiş

Parasına kavuşan Ayşe Demir, "Nasıl kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum. Ben oğlumun yanına gittim. Pazara giderken de eczaneye uğradım. İşimi halledip, pazara gittim. Pazarı düzdükten sonra Ümitalan köyüne gittim. Köye gittikten sonra parayı kontrol ettim, bir baktım para yok. Gelinimi aradım, acaba orada mı düşürdüm diye. Evi aradım, yok. Site yönetimine sordum, onlarda hiç araştırma direk polise git dediler. Karakolda da durumu anlattım. Ne kadar para kaybettiğimi sordular. 18 bin liradan fazla olduğunu söyledim. Kameralara bakarız, eğer bulunmazsa evdeki çocuklarının ifadelerini alırız dediler. Bir süre sonra beni aradılar. Paranın bulunduğunu söylediler. Mutluyum. Bu parayla Umre'ye gideceğiz. Yarısı benim, yarısı arkadaşımın. Umre'ye gitmek için tarlada çalışarak para biriktiriyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İnegöl Bursa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title