Haberler

Yalova'da Fırtına Sonucu Balıkçı Barınağı Yıkıldı

Güncelleme:

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesindeki balıkçı barınağı çıkan fırtına sonucu yerle bir oldu. Dev dalgalar limanda büyük maddi hasarın oluşmasına neden oldu.

Balıkçı barınağı fırtınada yerle bir oldu

YALOVA - Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesindeki balıkçı barınağı çıkan fırtına sonucu yerle bir oldu. Dev dalgalar limanda büyük maddi hasarın oluşmasına neden oldu.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan dev dalgalar Esenköy Limanı'nı adeta dövdü. Dalgalar dalgakıranları aşarak balıkçı barınağının içinde yer alan konteynerler ve balıkçılık malzemelerinin bulunduğu alanda ulaştı. Ortalı yerle bir eden fırtınada balıkçılar ise teknelerinin de zarar görmemesi için çabaladı. Bölgede bir çok kurum giderek incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Yalova Su Ürünleri Birliği Başkan Vekili Yusuf Baykan, bölgenin Marmara'nın en büyük balık çıkış noktalarından birisi olduğunu dile getirerek "Buraya balıkçı giremediği zaman, gırgır çıkaramadığı zaman büyük sorunlar yaşanacak. Bu limanın acil bir şekilde temizlenmesi ve bu limanın mendirekleri yapılması lazım. Bu bakımdan bir sürü sorunlarımız var. Çınarcık limanımız da çok kötü durumda. Allah balıkçımızın yardımcısı olsun. Şuan büyük bir felaket yaşıyoruz Esenköy Limanı'nda. Balıkçımız mağdur durumda yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Esenköy Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı İbrahim Dilli ise, büyük zarar gördüklerini belirterek, "Gece saat birde başlayan bu hava bütün konteynerlerimizi, limanı patlattı. Artı teknelerimize zarar verecek diye sabaha kadar bekledik. Hiç beklemediğimiz bir fırtına. Böylesi hiç görülmemiş bir şey. Seviniyoruz ki can kaybı olmadığına. Bu kadar da mal kaybı çok oldu. Herkesin binlerce liralık ağları, eşyaları, bütün her şeyi paramparça oldu. Allah beterinden saklasın. Buna da şükürler olsun. İnşallah devletimiz de bize bir el atar. Bu durumu da görürler. Bütün arkadaşlar matem içinde çok acı bir olay halen de devam ediyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çınarcık Fırtına Esenköy Yalova Yerel Haberler Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title