Haberler

    Veysi Ateş'in 'Arşiv' Performansı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum propagandası kapsamında katıldığı Show TV/Habertürk ortak yayını ilginç anlara da sahne oldu.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın referandum propagandası kapsamında katıldığı Show TV/Habertürk ortak yayını ilginç anlara da sahne oldu. Erdoğan'ın cümle içerisinde kullandığı 'örnek' moderatör tarafından saniyesinde arşivden çıkarıldı. İşte programdan ilginç 'arşiv' detayları...Merhum gazeteci Savaş Ay'ın 1990'lı yıllara damgasını vuran haber programı A Takımı'nın bir bölümünde o dönemki sağlık sistemi masaya yatırılmış ve zamanın SSK Genel Müdürü olan Kemal Kılıçdaroğlu da canlı yayına katılarak eleştirilere yanıt vermişti.A Takımı'nın bu bölümü yaklaşık üç yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından propaganda malzemesi olarak kullanılmaya başlanmış ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirmek için ekrana getirilir olmuştu.İşte yayın hakkı ATV'ye ait olmasına rağmen bu haber bandı dün geceki Show TV-Habertürk ortak yayında 'ilginç bir şekilde' kullanıldı.Dün akşamki özel yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasayı anlatırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenmeye başladı. A Haber yayımlanan söz konusu propaganda bandına değinen Erdoğan "belki sizin arşivinizde de vardır" diyerek topu programın sunucusu Veysi Ateş'e attı. Ateş de Erdoğan'ın bu talimatına "Evet efendim var. Hemen ekrana getirelim" diye yanıt verdi. Söz konusu bant, program stüdyodan değil Ak Saray'dan naklen ylayımlanmasına rağmen, hemen 'arşivden' çıkarılarak ekrana getirildi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk Savaş Ay Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title