Haberler

Uşak'ta Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı: 15 Yaralı

Güncelleme:

Uşak'ın Banaz ilçesinde meydana gelen kazada yolcu otobüsü, tıra arkadan çarptı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere sevk edildi.

Yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı: 1'i ağır 15 yaralı

UŞAK - Uşak'ın Banaz ilçesi Dumlupınar Kavşağı yakınlarında yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 15 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre; Uşak'tan Afyonkarahisar istikametine ilerleyen S.Ç. yönetimindeki 07 BDL 402 plakalı yolcu otobüsü, Dumlupınar rampasında A.S. kontrolündeki 42 HAV 47 plakalı salça yüklü tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Sağlık ekibi, polis, jandarma ve itfaiye yönlendirildi. Kaza sonucu yaralanan otobüs sürücüsü S.Ç. ve hostes Y.E.K. ile 11 yolcu ambulansla Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılırken, 2 yolcunun da 112 Sağlık ekiplerince ambulansta tedavisi yapıldı. Öte yandan Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan hostes Y.E.K.'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazadan dolayı kapanan yol ekiplerin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu tek şeritten trafiğe açılabildi. Kazadan dolayı olay yerine gelen Uşak Valisi Turan Ergün, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz'den bilgi aldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Ergün, yolcu otobüsünün İzmir'in Çeşme ilçesinden kalktığını ve Çorum'a gittiğini söyledi. Afyonkarahisar il sınırına yakın bir mesafede kazanın meydana geldiğini aktaran Ergün, "İzmir'den Çorum'a giden bu yolcu otobüsü içinde 24 yolcu ve 4 mürettebatı bulunuyor. Kazada 15 vatandaşımız yaralandı. Bu vatandaşlarımızdan sağ ön tarafta oturan muavinin durumu biraz ağır. Diğerlerinin durumunda çok şükür ilk belirlemelere göre hayati tehlike olabilecek bir durum yok. Olaya jandarmamız, trafik polisimiz, kara yolları, 112 çok acil bir şekilde müdahale etti. Yaralı vatandaşlarımızı da Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve Banaz, Afyonkarahisar, Dumlupınar'daki hastanelere sevk ettik. Bizi şu anda sevindiren dediğimiz gibi herhangi bir can kaybının olmaması. İnşallah ağır yaralı olan arkadaşımız da bir an önce sağlığına kavuşur, şifasını bulur. Bunun dışında olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Olayın sebebi ve sonuçları soruşturma sonucunda ortaya çıkar" dedi.

Vali Ergün, buradaki incelemelerinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Banaz Uşak Polis Kaza Jandarma 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title