Haberler

Türkiye'de son yılların en kalabalık düğünü oldu! Aşiret damadı ve gelinine takılan takı miktarı dudak uçuklatıyor

Güncelleme:

Türkiye'de fazla takı takılmasıyla bilinen aşiret düğünlerine bir yenisi daha eklendi. Ancak Gevdan Aşireti'nin düğünü, son yıllarda en çok takı takılan düğünlerden biri oldu. Gevdan Aşiret Lideri Mehmet Aslan'ın oğlu Ceyhun Aslan'ın düğününde damada 4.1 milyon TL takılırken, geline de 3 kilo altın takıldı.

Van'da son dönemlerin en yoğun katılımlı düğünü gerçekleşti. Gevdan Aşiret Lideri Mehmet Aslan'ın oğlu, Kanaat Önderleri Federasyonu Rasim Aslan'ın yeğeni Ceyhun Aslan, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

4 MİLYON 123 BİN TL NAKİT PARA TAKILDI

Tuşba ilçesi 15 Temmuz Parkı'ndaki düğün salonunda yapılan kır düğününe yurt içi ve yurt dışından binlerce kişi katıldı. 150 küçükbaş hayvanın kesildiği düğüne aşiret liderleri, kanaat önderleri, belediye başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemek ikramının ardından geçilen takı töreninde damada 4 milyon 123 bin TL nakit para, geline ise 3 kilo altın takılarak son yılların en çok takı takılan düğünü olarak hafızalara kazındı.

Türkiye'de son yılların en kalabalık düğünü oldu! Aşiret damadı ve gelinine takılan takı miktarı dudak uçuklatıyor

"DÜĞÜNE GELEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Düğün törenine olan katılımın kendilerini memnun ettiğini ifade eden Mehmet Aslan, "Oğlum düğününe gerek yurt içinden gerekse yurt dışından değerli insanlarımızın, konuklarımızın gelmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ben düğünümüze iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'de son yılların en kalabalık düğünü oldu! Aşiret damadı ve gelinine takılan takı miktarı dudak uçuklatıyor

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÖNEMLİ"

Damadın amcası Kanaat Önderleri Federasyonu Başkanı Rasim Aslan ise düğüne Türkiye'nin birçok ilinden misafirlerin katıldığını ifade ederek, "Düğün ve taziyeler birlik ve beraberlik için çok önemlidir. Bir kaynaşma meydana geliyor. Belki 5-6 yıl görmediğimiz insanlarla bir düğünde ya da bir taziyede bir araya gelebiliyoruz. Düğünler bizim mutlu günlerimiz. Birbirimizi görmek istediğimiz en güzel günler düğünlerdir. Biz federasyon olarak bu kültüre çok önem gösteriyoruz. Bu anlamda yurt içi ve yurt dışından düğünümüze gelen herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de son yılların en kalabalık düğünü oldu! Aşiret damadı ve gelinine takılan takı miktarı dudak uçuklatıyor

Türkiye'de son yılların en kalabalık düğünü oldu! Aşiret damadı ve gelinine takılan takı miktarı dudak uçuklatıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Damatlık Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (19)

murat dural:

işte türkiye gerçeği toplumun % de 5 lik kısmı şekil (a) daki gibi % 95 lik kısımın üzerinden geçiniyor ve bunun mebalini düşünen yok tabi Müslüman Ülkeyiz anlımız secdeden kalkmıyor artık kim Müslüman kim değil düşünmek istemiyorum!

126
14
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bu agamidir nedir soytarilik yapacagina, o yapilan masrafla 100 gariban cifti de ayni dugunde evlendirebilirdi, ama yapdigi Show o kadar etkili olmazdi tabii.

yanıt19
yanıt3
Gamer Amca Tv:

Türkiye nin muslumanlıkla hıc bir alakası yok . bizler kimlik muslumanıyız .. bu kimlik muslumanlıgı bizi cennete goturmeye yetmeyecek ......

yanıt13
yanıt0
Mayks Con:

yorumlarda kıskançlık ve kibirden başka birşey görmedim bu kadarda çekememezlik bu kadarda ırkçı bir yaklaşım olmaz bu Doğu'nun bir kültürü insanların yeni evlenen çiftler için verilen destek amaçlı paralar.

58
78
yanıtYanıtla
moid mo:

Evet, köle kültürü. Modern kölelik yaptırdığı insanlardan para kazanan adamın neyini kıskanayım...

yanıt41
yanıt12
NECDET ÖZTEKİN:

Nerde devletin vergi memurları gökten taş düşünce gidiyorlar.

78
49
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yil olmus 2022 bunlar agalikpasalik el opme devrini yasiyorlar

77
40
yanıtYanıtla
Mehmet EROĞLU:

ben buna cehaletin pik noktası derim. bu milletin gösterişten başka hiçbir gayesi ve amacı yoktur. doğru ya eğitimin olmadığı neresi varsa kurbanlar ucuz olur....

78
38
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

cahillik diz boyu.Lgs ygs başarı sırası sonda bunların derdi düğün parası.boş zamansız işler.

61
31
yanıtYanıtla
MERT GÜLKAN:

Bazı arkadaşlar kibirden çekememezlikten bahsediyor. Yahu biz 200 300 bin tl gidermi aman diyoruz ağlıyoruz adamlar 3 kilo altın diyor altının gramı kaç para biliyormusunuz belki o paraya 100 tane 200 tane çift evlenir. :)

83
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title