Haberler

Turgutlu'da kamyon ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyon ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza Turgutlu ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi Acıbadem yolu ile mezbaha yolu kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Turgutlu Katı Atık Arıtma Tesisine gübre taşıyan Murat R.S. idaresindeki 45 ALS 652 plakalı kamyon Acıbadem yolundan önüne çıkan plakasız yabancı uyruklu Haşim A.'ya ait elektrikli bisiklete ile çarpıştı. Kaza sonrası kamyon şoförünün haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı elektrikli bisiklet sürücüsü Haşim A. yapılan ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Turgutlu Turgutlu Manisa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title