Haberler

Tüm Türkiye bir dönem bu olayı konuşmuştu! İşte 129 No'lu apartmanın akıbeti

Güncelleme:

Türkiye'de bir dönemin en çok konuşulan olaylarından biri, 129 No'lu apartmanın en üst katında yaşananlar oldu. İddialara göre iki kız öğrenci apartmanda ayin yaptıktan sonra binada deprem oldu ve hayaletler görülmeye başlandı. 2009 yılında yaşanan bu olaydan sonra apartmanın akıbeti de merak ediliyordu fakat Antalya'daki bina, riskli olması nedeniyle yıkıldı. Geriye ise sadece şehir efsanesi kaldı.

Türkiye'de yaşanan birbirinden farklı gizemli olaylar var. Bu olaylar zaman zaman gündeme gelirken, zaman zaman da vatandaşların merak etmesi nedeniyle gerek haberlere gerekse de hikayelere konu oluyor. Ülkemizde en çok konuşulan olayların başında da 129 No'lu apartmanda yaşananlar geliyor.

İKİ KIZ ÖĞRENCİ AYİN YAPTI

İddialara göre 2009 yılında ODTÜ'de okuyan iki genç kız gece yarısı mumlarla satanist ayinler yapar. Apartmanın en üst katında kalan kız öğrenciler o gece gizemli bir şekilde hayatlarını kaybeder. Apartman sakinlerine göre o gece çok şiddetli bir deprem olur. Kayıtlara göre böyle bir deprem söz konusu değil. Bütün apartmanda camlar kırılıp, eşyalar sarsıntı sebebiyle devrilir.

Tüm Türkiye bir dönem bu olayı konuşmuştu! İşte 129 No'lu apartmanın akıbeti

UZUN SÜRE APARTMANA KİMSE GİREMEMİŞ

Bu olay üzerine apartmanda yaşayan sakinler zaman içinde apartmanı terk eder. Uzun bir süre boyunca apartmana girmeye kimse cesaret edemez. Yakın zamanlarda apartmana girmiş kişiler psikolojisi bozulmuş bir şekilde apartmandan ayrılır. Apartmana girenler, içeri girdikleri anda korku hissine kapıldıklarını ve camların gözleri önünde kırılmaya başladıklarını söylerler.

HAYALET GÖRDÜKLERİNİ SÖYLEYENLER VAR

Apartman yöneticisi, olayların ardından kapıları kilitleyerek binadan ayrılır. Belirli bir süre sonra, yine iddiaya göre binaya birkaç kişi girer ve çıktıklarında binada ağır bir koku olduğunu, camların herhangi bir eylemde bulunmamalarına rağmen kırıldığını ve duvarda semboller ile yazılar olduğunu söyler. Bununla birlikte binada hayalet gördüğünü öne sürenler de çıkar.

BİNA RİSKLİ OLDUĞU GEREKÇESİYLE YIKILDI

129 No'lu apartman, Antalya İşçi Blokları Mahallesi, 1530. Sokak'ta bulunuyordu. Olayla ilgili gerçek ise bir süre sonra ortaya çıktı. Olaydan yaklaşık 2 yıl önce su basması nedeniyle binanın alt katı suyla doldu ve çökmeler yaşanmaya başladı. Binada çökmelerin yaşanmasının ardından apartman sakinleri binada oturmak istemediklerini söyleyerek binayı terk etti. Komşular, firmaya dava açtı ve bu dava sürdüğü sırada binada çalışmalar yapıldı. Çalışmalar sırasında binada çatlaklar meydana geldi. Binada oturulma ihtimali kalmayınca mahkeme yıkım kararı aldı.

İşte 129 No'lu apartman:

Tüm Türkiye bir dönem bu olayı konuşmuştu! İşte 129 No'lu apartmanın akıbeti

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Antalya Haberler

500

Yorumlar (9)

ali aydemir :

Ne garip ülkede yaşıyoruz. Hala hayalet, cin, peri, cadı gibi şeylere inanlar var.!

86
191
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Önümüzdeki Eylül ayında 2 yıllık üfürükçülük diplomamı alacağım ve ammaaa para kıracağım. Türkiye''ye çok düşük fai.... pardon kar payı ile kredi vermeyi bile hedefledim. O derece yani.

yanıt2
yanıt7
2500:

kuranda cinler geciyor inanmak zorundayiz cinlerin varligina

yanıt11
yanıt4
ihtiyar:

Ölünce anlarsın artık ne var ne yok

yanıt19
yanıt3
hikka:

bunu tekrardan neden haber yapma gereği duydunuz acaba çok merak ettim

29
2
yanıtYanıtla
atilla:

Ne yapsınlar abisi hükümete toz kondurup ekonomiyi gündem yapamıyorlar

yanıt2
yanıt0
METE DAĞHAN:

Ali aydemir cin dediğin varlıgı ordan bi ayrı tut. Bilmiyorsan oku ve öğren. var mı yok mu fikir edin. Cehaletini sorgulamak istemezdim ama mecbur bıraktın

10
4
yanıtYanıtla
anti kefer:

Cinlerle uğraşmayı oyun zannedenler var, hayır değil, her alemin kendi hayatı var saygı duymasını öğrenmeliyiz.

12
1
yanıtYanıtla
Turgut Destegül:

hayaleti cadı yı peri yi bilmem ama cinlere hükmeden hz süleyman peygamberimiz hayatını okursan kuran okur san felak ve nas süresi yeterli anlarsın o zaman cinlerin varlığını

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title