Haberler

Dev dalgalar otomobili böyle sürükledi! Korku dolu anlar kamerada

Güncelleme:

Trabzon'da fırtınanın denizde oluşturduğu dev dalgaların etkisiyle bir otomobil sürüklendi. O anlar bir teknenin güvenlik kamerasına yansırken sürücü ve yanındaki 2 kişi olaydan yara almadan kurtuldu.

Trabzon'da dün fırtınanın denizde oluşturduğu dev dalgaların otomobili sürüklemesi ve vatandaşların kaçışı, bir teknenin güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Karadeniz'de fırtınayla oluşan dev dalgalar, Ortahisar ilçesindeki Faroz Limanı'nda da etkili oldu. Limanda demirleyen bir teknenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, dalgaların şiddetiyle limanın duvarlarını aşan deniz suları yolu kapladı.

YARA ALMADAN KURTULDULAR

Seyir halindeki bir otomobilin, üzerine gelen dalgaların etkisiyle sürüklendiğinin görüldüğü kamera kayıtlarına, 2 kişinin dalganın geri çekilmesiyle koşarak bölgeden uzaklaşması da yansıdı. Otomobiliyle bölgeden uzaklaşmayı başaran sürücü ve 2 kişi, yara almadan kurtuldu.

Kaynak: AA / Yaşam

Trabzon Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mahalle sakini:

Temel yolda giderken ilerde muz kabuğu görmüş, hay aksi gene düşeceğuz demiş. Meğer anlatılan fıkra değilmiş.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title