Haberler

Sivas'ta öğrenciler asansör arızası nedeniyle tepki gösterdi

Güncelleme:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kampüsünde bulunan Binali Yıldırım Yurt Kampüsü'nde asansör arızası yaşandı. Öğrencilerin asansörde mahsur kaldığı olayda, ekiplerin müdahalesiyle öğrenciler kurtarıldı. Olay sonrası öğrenciler yurt bahçesine inerek tepki gösterdi.

Sivas'ta Binali Yıldırım Yurt Kampüsü Kız öğrenci yurdunda, asansörün bozulmasına öğrenciler tepki gösterdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kampüsü alanında bulunan Binali Yıldırım Yurt Kampüsü Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Sancaktar Yurdu A blokta kalan öğrenciler, asansörü kullanmak istedi. 5 öğrencinin bindiği asansör yurdun 7. katında bilinmeyen bir nedenle arızalandı. Asansörün arızalanması üzerine öğrencilerin asansör de kaldığını fark eden diğer öğrenciler ekiplere haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerinin müdahalesinin ardından öğrenciler asansör içerisinden çıkarıldı. Asansörde bulunan hiçbir öğrenci yaralanmadı. 10 bin kişinin bulunduğu yurtta öğrencilerin büyük çoğunluğu yurt bahçesine inerek tepki gösterdi.

Öğrencilerin bulunduğu noktaya gelen Sivas Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, Sivas İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç öğrenciler ile konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler, daha sonra dağıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Binali Yıldırım Sivas Eğitim Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title