Haberler

Sivas'ta düzenlenen kedi güzellik yarışmasında birinci olan kedi belli oldu

Güncelleme:

Sivas'ta veteriner hekim İbrahim Özmen tarafından düzenlenen kedi güzellik yarışmasında, Melike Dur'un kedisi Müstesna birinci seçildi. Yarışmada kediler, fiziksel yapıları ve sahipleriyle olan bağlarına göre değerlendirildi. Jüri üyeliklerini ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili, Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi araştırma görevlisi ve Veteriner Hekim Murat Kebüde yaptı.

Sivas'ta bir veteriner hekim tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen kedi güzellik yarışmasında, "Müstesna" isimli kedi birinci seçildi.

Sivas'ta geçen yıl kliniğine gelen kedilerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan yarışma başlatan veteriner hekim İbrahim Özmen tarafından kentteki bir otelin konferans salonunda yapılan final yarışmasında kediler, hem fiziksel yapıları hem de sahipleriyle olan bağlarına göre değerlendirildi.

Yarışmada, birinciliği 9 kedi arasından Melike Dur'un "Müstesna" isimli kedisi kazandı.

Yarışmanın Jüri üyeliklerini ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni ve Hayvan Besleme, Veterinerlik Zootekni Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Ziya Oğrak, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Erdem Şenel, Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi araştırma görevlisi Sefer Türk ile Veteriner Hekim Murat Kebüde yaptı.

Kaynak: AA / Yaşam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İbrahim Özmen Balıkçılık Sivas kedi Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title