Haberler

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay'ı eleştirenlere seslendi: İstese Cumhurbaşkanı Olurdu

Güncelleme:

Sanatçı Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Gencebay'ın iktidara yakın olduğu iddialarına karşı eşi Sevim Emre," 'Eşim siyaset üstü bir kişilik, istese Cumhurbaşkanı olurdu." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'a şarkı besteleyen Orhan Gencebay, dün akşam Kurum'un düzenlediği bir iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Ortaya çıkan görüntüler sonrasında ise Gencebay'a yönelik 'iktidar yanlısı' eleştirileri geldi. Gencebay'ın eşi Sevim Emre, yaptığı açıklamada, "Eşim siyaset üstü bir kişilik. İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu. Köpekler havlasın boş verelim." ifadelerini kullandı.

MURAT KURUM İLE BERABER ŞARKI SÖYLEDİ

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, dün akşam Şişli'de iftar yemeğinde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Yemeğe sanatçı Orhan Gencebay da katıldı. Gencebay daha önce Murat Kurum için seçim kampanyasında kullanılmak üzere 'Sadece İstanbul' adlı bir şarkı hazırlamıştı. Kurum, programda Orhan Gencebay'ın bestelediği "Sadece İstanbul" şarkısını sanatçı ile beraber söyledi.

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay'ı eleştirenlere seslendi: İstese Cumhurbaşkanı Olurdu

"İSTESE CUMHURBAŞKANI BİLE OLURDU"

Sosyal medyaya düşen görüntüler sonrası ünlü sanatçıya yönelik 'İktidar yanlısı' sözleriyle tepki gösterildi.Gencebay'ı eşi Sevim Emre, 12punto'ya yaptığı açıklamada, "Eşim siyaset üstü bir kişilik. İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu. Bunun particilikle alakası yok. Hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanındayız. Köpekler havlasın boş verelim" ifadelerini kullandı.

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay'ı eleştirenlere seslendi: İstese Cumhurbaşkanı Olurdu

"KULA KULLUK EDENE YAZIKLAR OLSUN"

Gazeteci İsmail Saymaz, katıldığı bir televizyon programında, "Kula kulluk edene yazıklar olsun, şu düştüğü hallere bak. O ne tavırlar, yakışıyor mu? Sen Orhan Gencebay'sın. Sen Türk milletinin her bir partiye oy veren ferdinin sevdiği, dinlediği bir insansın." sözleriyle eleştirdi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Yaşam

Orhan Gencebay Murat Kurum Sevim Emre İstanbul Siyaset İftar Magazin Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (55)

Şenol Dogan:

çok severdim saygım bitti gencebay

465
233
yanıtYanıtla
Savaş Yıldız:

senin gibiler hizmet verenleri sevmez

yanıt141
yanıt296
Orhan D:

Merak etme ŞOŞANAL bey. Adamın seveni çok. Senin sevgin olmasa da sorun olmaz. Onun seveni emin ol senin seveninden daha çoktur.

yanıt136
yanıt324
Yusuf ODEMIS:

Çok ta bi tarafındaydı

yanıt71
yanıt127
Uğur Ayhan:

Sola yakın olsaydı ondan iyisi olmazdı.

yanıt100
yanıt158
Ugur Eroglu:

Hiç sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum

343
123
yanıtYanıtla
Yusuf ODEMIS:

Çokta Fi Fi

yanıt88
yanıt177
İbrahim Demirel:

Orhan Gencebay gibi bir sanatçıya sırf siyasi görüşü farklı diye saygısızlık yapsanız bile bu hiç bir şey ifade etmez. Genç bir isim olarak çocukluğum dan beri dinlediğim bir sanatçıya kesinlikle saygısızlık yapmam. Şahsen mevcut iktidari desteklemiyorum ama yine de Orhan abimize saygı duyuyorum.

134
182
yanıtYanıtla
sivri:

alzeimer belirtileri çok takılmamak lazım

210
80
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Hahha, sesli güldüm, gerçi neden olmasın ki akil adam olan her şey olabilir. Şimdi bu akil adam meselesini bilmeyende çoktur:))

155
34
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title