Haberler

    Seni Müjde Ar Gibi Cama Sıkıştırırım"

    Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli en özel anlarını internetten paylaşıyor 'Kısmetse Olur' evinde tanışan ve buradan evlenerek çıkan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli özel hayatlarını internetten paylaşıyor.


    Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli en özel anlarını internetten paylaşıyor 'Kısmetse Olur' evinde tanışan ve buradan evlenerek çıkan Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli özel hayatlarını internetten paylaşıyor. Batuhan Cimilli ve Nur’un olay video kayıtlarından birinde yeni bir kavga var. Nur’u arabanın dışında bırakan Batuhan Cimilli özür dilemeden onu içeri almıyor. Bu sırada ‘tecavüz’ sahnesi ile meşhur Müjde Ar filmini hatırlatıp şöyle diyor; “Özür dile.. Seni Müjde Ar gibi cama sıkıştırırım. Üç kere özür dileyeceksin yoksa kabul etmem…” Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli instagram hesaplarına yükledikleri fotoğraflarda hayli cüretkar davranıyorlar. Bazen en mahrem anlarını bile fotoğraflayıp koyuyorlar.

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Müjde Ar Yaşam Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title