Haberler

Şanlıurfa'da Fırat Nehri'nde Boğulma Olayı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri'ne giren bir baba ve oğlu boğuldu, 4 kişi ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesinde, serinlemek için Fırat Nehri'ne giren Baran Yavuz (17) ile babası Müslüm Yavuz (43) boğuldu, 4 kişi ise son anda kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay, öğleden sonra Birecik ilçesine bağlı Çiçekalan ve Akarçay mahalleleri arasında meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan Yavuz ailesi fertleri Fırat Nehri kıyısında piknik yapmaya gitti. Aile üyeleri sıcaktan bunalınca serinlemek için suya girdi. Fırat Nehrin'de iyi yüzme bilmedikleri öğrenilen 6 kişinin kısa sürede gözden kaybolması üzerine çevrede bulunanlar seferber oldu. Yüzme bilenler Hakan Yavuz (15), İbrahim Halil Yavuz (33), Osman Yavuz (40) ile Osman Yavuz'u (45) sudan çıkardı. Kaybolan baba-oğul için bölgeye gelen dalgıç ekipleri, Hakan Yavuz ile babası Müslüm Yavuz'un cansız bedenini sudan çıkardı. Boğulan baba-oğulun cenazesi ile diğer kurtulan 4 kişi Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Fırat Nehri Şanlıurfa Baba Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title