Haberler

Samsun'u vuran selde kaybolan genç kadının cansız bedeni dere kenarında bulundu

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün etkili olan sağanak sonucu sele kapılan genç kadının cansız bedeni dere kenarında bulundu. Ekiplerin arama çalışmaları sonucu bulunan cansız beden otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün etkili olan sel anında dere kenarında görülen ve daha sonrasında kendisinden haber alınamayan genç kadının cansız bedeni bulundu. Dere kenarında arama yapan ekiplerin bulduğu cansız beden otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Samsun'u vuran selde kaybolan genç kadının cansız bedeni dere kenarında bulundu

SU SEVİYESİ 4,5 METRE YÜKSELDİ

İlçenin yüksek kesimlerinde dün etkili olan sağanak nedeniyle Aşağımusalla Mahallesi'nden geçen Abdal Deresi'nin su seviyesi yaklaşık 4,5 metreye yükseldi. Son olarak dün akşam saatlerinde dere kenarında görülen, daha sonra kendisinden haber alınamayan Türkan Yılmaz'ın (25) sele kapıldığı şüphesiyle arama çalışması başlatıldı.

Samsun'u vuran selde kaybolan genç kadının cansız bedeni dere kenarında bulundu

CESEDİ OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE MORGA KALDIRILDI

Sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinde görevli dalgıçlar, AFAD'a bağlı Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ile UMKE ekipleri, Yılmaz'ın cesedini dere kenarında buldu. Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Yaşam

Çarşamba Otopsi Samsun Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title