Haberler

Samsun'da akıntıya kapılan 2 çocuk hayatını kaybetti, 1'i aranıyor

Güncelleme:

Samsun'da yeğenlerini ve çocuklarını serinlemek için denize götüren bir adam hayatının en acı gününü yaşadı. Akıntıya kapılan çocuklardan ikisi hayatını kaybederken, 1'i denizde kayboldu, 2'si ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Atakum ilçesi Golf Kulübü mevkisinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde yaşayan Osman Topçu (44), çocukları Elifnur (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz olan yeğenleri Ahmet (10) ve İncilay Altundal'ı (10) Golf Kulübü arkasına denize götürdü.

Samsun'da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren 5 Kişi Aranıyor

AKINTIYA KAPILDILAR

Osman Topçu ile birlikte denize giren çocuklar bir süre sonra akıntıya kapıldı. Boğulma tehlikesi geçiren çocukları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgedeki cankurtaranlar da olaya müdahale etti.

Samsun'da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren 5 Kişi Aranıyor

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri Oğuzhan Topçu ve İncilay Altundal'ı sağ olarak kurtardı, Elifnur Topçu'yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı. Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Dalgıç polislerin uzun süre kalp masajı yaptığı Elifnur Topçu ve İncilay Altundal özel bir hastaneye, Oğuzhan Topçu ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İncilay Altundal ve Elifnur Topçu sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Samsun'da Denizde Boğulma Tehlikesi Geçiren 5 Kişi Aranıyor

DENİZDE KAYBOLAN ÇOCUK ARANIYOR

Denizde kaybolan Ahmet Altundal'ı arama çalışması başlatıldı. Olaya tanık olan baba Osman Topçu büyük acı yaşadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Samsun Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Selçuk Demircigil:

Hüküm Allah.in. başınız sağolsun kolay bir aci degil

3
0
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Geçtim çocukları büyükler için bile tehlikeli ve dalgalı bir deniz. Yazık günah o çocuklara hangi akılla o suya soktun Mekanları cennet olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title