Haberler

Samsun'da Denizde Boğulma Olayı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Kurtarıldı

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde denizde akıntıya kapılan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise kurtarıldı. Olayda hayatını kaybeden kişi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

SAMSUN'un Atakum ilçesinde serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılan Satılmış Candan (44), boğuldu. Bir başka plajda ise boğulma tehlikesi geçiren Melike Köse (37) kurtarıldı.

Çorum'dan ailesi ile birlikte Samsun'a gelen Satılmış Candan, Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Kurupelit Halk Plajı'nda serinlemek için denize girdi. Candan bir süre sonra akıntıya kapılırken, ihbar üzerine bölgeye İl Emniyet Müdürlüğü Dalgıç Polisi ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık çalışması sonucu bulunup, kıyıya çıkarılan Candan, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Satılmış Candan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Yine Çorum'dan gelen Melike Köse de ilçenin İncesu Plajı'nda akıntıya kapıldı. Köse, ekiplerin müdahalesiyle denizden çıkarılarak ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Melike Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Kaza Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title