Haberler

Salihli'de korona mağdurlarına yardım eli

Manisa'nın Salihli ilçesinde yeni tip korona virüs salgını nedeniyle hükümetin aldığı tedbirler kapsamında işyerleri kapatılan işyeri çalışanlarına Salihli Belediyesi tarafından gıda desteğinde bulunuldu.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yeni tip korona virüs salgını nedeniyle hükümetin aldığı tedbirler kapsamında işyerleri kapatılan işyeri çalışanlarına Salihli Belediyesi tarafından gıda desteğinde bulunuldu. Kapanan kahvehane, berber, manav, lokanta, tuhafiyeci ve ayakkabıcı meslek gruplarında çalışanlar adına gıda paketlerini esnaf odaları başkanlarına Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda teslim etti.

Sosyal belediyecilik anlayışını her zaman ön planda tuttuklarını ve bu zor günlerin elbirliği ile aşılacağını belirten Başkan Kayda, "Milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin ve hükümetimizin gücü ile bu mücadeleden en hafif bir şekilde atlatacağız." dedi.

Bu süreçte devletin başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiye' kampanyasına her kesimden destek geldiğini ifade eden Başkan Kayda, "Bizler de Salihli'de 6 yılını doldurmuş bir belediye olarak Gıda Bankamız aracılığı ile 1.500 vatandaşımıza aylık gıda paketlerini evlerine ulaştırıyoruz. Salgın nedeniyle zor günler yaşayan, alınan önlemler kapsamında iş yerleri kapanan meslek gruplarında çalışan insanlarımıza bir nebze de olsa destek olarak onlara can suyu vermek için gıda paketleri dağıtıyoruz. Bu zorlu süreçte yükü hep birlikte taşıyacağız. Esnaf Oda Başkanlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Salihli Belediyesi'nin ilçe genelinde korona virüse karşı tüm önlemleri alarak mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Kayda, "Bu süreçte sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kahraman sağlıkçılarımızı kaplıcalarımızda misafir ediyoruz. Salihlimizde kapanan iş yerlerinde çalışan insanlarımıza sahip çıkmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu zorlu süreci en kısa zamanda atlatacağız. Yeter ki bizler, alınan tüm tedbirlere uyalım ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım" diye konuştu.

Gıda Bankasında gerçekleşen gıda paketi dağıtımına, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Celil Şenal, Esnaf ve SanatkarlarOdası Başkanı Murat Makasçı, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Şerif Ali Girgin, Kahveciler Odası Başkanı Hakan Yerlici, Lokantacılar Odası Başkanı Fatih Azak, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Rifat Yavaş, Güven Turizm Başkanı Ahmet Manav, Şehiriçi Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mustafa Baykal ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Salihli Belediyesi Salihli Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title