Haberler

Sağanak yağış Sivas'ta hayatı felç etti

Güncelleme:

Sivas'ta etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi, bazı araçların bir kısmı sular altında kaldı.

Sivas'ta yollar göle döndü, araçlar suda mahsur kaldı

Sivas'ta metrekareye 19.2 kilogram yağmur düştü

SİVAS - Sivas'ın Gemerek ilçesinde ve Çepni kasabasında etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Çepni yolunda etkili olan sel bir süreliğine sürücülere geçit vermedi.

Sivas'ın Gemerek ilçesi ve Çepni kasabasında sağanak yağmur etkili oldu. Bir süre devam eden aşırı yağış sele dönüştü. Çepni kasabası yolunda etkili olan sel yolu bir süreliğine ulaşıma kapattı. Aşırı yağıştan dolayı tarla ve bahçeler sular altında kalırken koyunlarda zor anlar yaşadı. Yaylımdan dönen koyunlar sel nedeniyle karşıdan karşıya geçmekte zorlandı.

Metrekareye 19.2 kilogram yağmur düştü

Öte yandan kent merkezinde etkili olan sağanak yağmur sonrası ev ve iş yerlerini su bastı. Cadde ve sokaklar göle dönerken bazı araçların bir kısmı sular altında kaldı. Sivas Belediyesi sosyal medya hesabından kente düşen yağmur miktarını açıkladı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre son yılların en şiddetli yağışını alan kentte metrekareye 19.2 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sivas 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title