Haberler

Safranbolu'da Mahsur Kalan Büyükbaş Hayvan Kurtarıldı

Güncelleme:

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düştüğü su kanalında mahsur kalan büyükbaş hayvanı, itfaiye ve AFAD ekipleri kurtardı. Olay, Karıt köyü mevkiinde meydana geldi. Büyükbaş hayvanı su kanalına düşen çiftçi, kendi imkanları ile ineğini çıkaramayınca itfaiye ve AFAD ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerin uzun uğraşlar sonucunda iş makinesinin yardımıyla inek mahsur kaldığı yerden kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Su kanalına düşen inek kurtarıldı

KARABÜK - Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düştüğü su kanalında mahsur kalan büyükbaş hayvanı, itfaiye ve AFAD ekipleri kurtardı.

Olay, Karıt köyü mevkiinde meydana geldi. Büyükbaş hayvanı su kanalına düşen çiftçi, kendi imkanları ile ineğini çıkaramayınca itfaiye ve AFAD ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerin uzun uğraşlar sonucunda iş makinesinin yardımıyla inek mahsur kaldığı yerden kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Safranbolu İtfaiye Karabük AFAD 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title