Haberler

Orman Yangınında Yanıklarına Merhem Sürülen Kediye İlk Müdahale

Güncelleme:

Antalya'da çıkan orman yangınında etkilenen bir kediye eğitimli orman gönüllüsü tarafından yapılan ilk müdahalede, kedinin yanıklarına merhem sürüldü. Kedi daha sonra veterinere teslim edildi.

ANTALYA'da çıkan orman yangınına müdahale eden eğitimli orman gönüllüsü, alevlerden etkilenen kediye ilk müdahaleyi yaparak, yanıklarına merhem sürdü.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından, Antalya'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınından etkilenen kediye gönüllü tarafından yapılan ilk müdahalenin videosu paylaşıldı. Gönüllü, vücudunun çeşitli yerlerinde ve patisinde yanıklar oluşan kediye merhem sürerek ilk müdahalesini yaptı. Kedi daha sonra tedavisi için veterinere teslim edildi. Paylaşımda, "Ormanda sadece ağaç yok. Bir orman yangınında sadece ağaçlar değil, içinde pek çok canlıyı barındıran ekosistemler de yok oluyor. Gönüllümüzün yardım elini uzattığı bu dostumuz, dostlarımız arasında şanslı olanı. Yeşil vatanın ve tüm canlıların merhametimize ihtiyacı var" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Antalya kedi Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title