Haberler

Ordu'da yaylada kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

Güncelleme:

Ordu'nun Korgan ilçesine bağlı Absut Yaylası'nda hayvan otlatırken kaybolan 13 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları devam ediyor. Dalgıçlar tarafından yapılan göletteki aramalardan sonuç alınamazken, ekipler ve sivil toplum kuruluşları ormanlık alanda tarama faaliyetlerine devam ediyor.

Ordu'da yaylada dün hayvan otlatırken kaybolan 13 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.

Korgan ilçesine bağlı Absut Yaylası'ndaki evinden, kendilerine ait küçükbaş hayvanları otlatmak için ayrılan Emirhan D'den haber alınamaması üzerine AFAD, UMKE, jandarma, polis ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekiplerin katılımıyla başlatılan arama faaliyetleri sürüyor.

Dalgıçlar, Fatsa Anadolu Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen çocuğun düşmüş olabileceği değerlendirilen gölette yaptıkları aramadan sonuç alamadı.

Ekiplerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ile mahalle sakinleri de ormanlık alanda tarama faaliyeti gerçekleştiriyor.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, bölgeye gelerek çocuğun ailesi ile görüşüp "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Çok sayıda personelin çalışmalara katıldığını belirten Kiraz, şu ana kadar herhangi bir iz veya emareye rastlanmadığını ifade etti.

Kaynak: AA / Yaşam

Korgan Ordu Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title