Haberler

Naci Görür'den Tunceli'deki 4,2'lik sarsıntının ardından korkutan uyarı: Bu fay 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır

Güncelleme:

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde 4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli'deki 4,2 büyüklüğündeki depremin ardından, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır. Ben bir müddettir Tunceli ve Pülümür' e dikkat çekiyordum" açıklamalarında bulundu.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde saat 16.28'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 8,7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

NACİ GÖRÜR: BU FAY KIRILMAYA VE 7'NİN ÜZERİNDE DEPREM ÜRETMEYE HAZIR

Prof. Dr. Naci Görür, korkutan depremin ardından sosyal medya platformundan açıklamalarda bulundu. Görür, şunları söyledi:Arkadaşlar, Süleymanuşağı Pülümür'de (Tunceli) 4,2 deprem oldu. Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır.

Ben bir müddettir Tunceli ve Pülümür' e dikkat çekiyordum. Daha bu sabah bile söyledim. Bu yöredeki yerleşim alanlarına dikkat edilmeli gereken önlemler alınmalıdır. Deprem dirençli kentler istiyoruz, sevgiyle."

Naci Görür'den Tunceli'deki 4,2'lik sarsıntının ardından korkutan uyarı: Bu fay 7 üzerinde deprem üretmeye hazır

GEÇEN AY CANLI YAYINDA TUNCELİ UYARISINDA BULUNMUŞTU

Görür geçen ay konuk olduğu canlı yayında 'İlk kez açıklıyorum' diyerek Tunceli ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Erzincan- Karlıova arasında bulunan fay hattının 7,4'e kadar deprem üretebileceğini söyleyen Görür, 'Tunceli tehdit altında' demişti.

Haberler.com / Emre İliksiz - Yaşam

Naci Görür Pülümür Tunceli Deprem Doğal Afetler Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Bordo Bere:

TUNCELI ZATEN GEREKSIZ TEHLIKELI BIR SEHIR YOK OLABILIR SORUN YOK TEZ ZAMANDA

13
165
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Naci Hoca ne diyorsa doğrudur bu güne kadar hiç ıskalamadı, tedbirli olmakta yarar var ..

161
15
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

Gördüğüm en iyi Deprem Bilimcisi Naci Hoca

111
11
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Evet,videolar da açık açık uyariları var!

yanıt61
yanıt8
sade vatandaş:

yeter artık yav sabah akşam deprem olacak önlem alın önlem alınması gerektiğini beşikteki çocukta biliyor önlem bedavaya alınmıyor o akıl bizdede var kimse canının düşmanı değil para yok para verin alalım

60
17
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Of be adam nasıl edek yani.

53
9
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bunada gün doğıuyor boş konuşimanın dışında nerde fay var nerde kırılacak belli hangi projen var hangi fayı incelesdin acaba

6
32
yanıtYanıtla
enver poyraz:

Deprem dedem şimdiye kadar bütün olasılıkları söyledi. Yani Anadolu da olabilecek bütün depremleri anlattı. Bu saatten sonra deprem nerede olursa olsun Naci dede otomatikman depremi bilmiş oluyor. Hayırlı geceler

16
6
yanıtYanıtla
uCube :

Naci hoca Tunceli dedi ise, Van ya da Balıkesir depremi yaklaştı demektir. ;))

1
0
yanıtYanıtla
kadir özkul:

Bir yıldır söylemediği il kalmadı sonra ben demiştim diyecek bizde herşeyin uzmanı çok bir halttan anlayanda yok

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title