Haberler

Motosiklet Tutkunu Çiftin Gelin Arabası Motosikletleri Oldu

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, motosiklet tutkunu çiftin gelin arabası motosikletleri oldu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gelin alma töreninde, araç konvoyu da motosiklet grubundan oluştu.

Motosiklet tutkunu çiftin gelin arabası motosikletleri oldu

MANİSA - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hayatlarını birleştirme kararı alan motosiklet tutkunu Petek ve İlhan Arasan çiftinin gelin arabası motosikletleri oldu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gelin alma töreninde, araç konvoyu da motosiklet grubundan oluştu.

Turgutlu ilçesinde damat evinde buluştuktan sonra gelin evine gelin almaya motosiklet grubu konvoyu ile giden damat İlhan Arasan, ilk günden bu yana bunu düşündüklerini çok farklı ve eğlenceli bir gün geçirdiklerini söyledi.

Damat İlhan Arasan açıklamasında, "Yıllardır motosiklete gönül vermiş bir çift olarak gelin arabamızın motosikletimiz olmasının daha uygun olacağını düşünmüştük. Çevremizdeki motosiklet tutkunu arkadaşlarımız ile birlikte bir konvoy konsepti yapalım dedik. Çok uğraştık ama çok eğlendiğimiz ve bizleri çok mutlu eden bir organizasyon oldu. Buradan motosiklet tutkunu arkadaşlar da bir mesaj olsun, biz evlenirken bile motora bindik. Herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Turgutlu Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Gelin Petek Arasan'ın evinden çıkış anında duygusal anlar yaşanırken, damadın motosiklete bindirdiği gelin ile birlikte motosikletli düğün konvoyu nikah salonun yolunu tuttu. İlçede motosikletleri ile tur atarak büyük ilgi çeken Petek ve İlhan ilhan çifti nikah salonunda davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonun, çiftin nikahlarının kıyılmasının ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Motosiklet Turgutlu Turgutlu Manisa Genel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title