Haberler

Mir Holding yöneticilerinden Rektör Çomaklı'ya ziyaret

Güncelleme:

Çeşitli işbirlikleri ve görüşmelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları ve holding yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Çeşitli işbirlikleri ve görüşmelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları ve holding yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Konuklarını Rektörlük makamında ağırlayan Prof. Dr. Çomaklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum'un kalkınması için gerçekleşecek her türlü çalışmanın içerisinde bulunacaklarını söyledi.

Mir Holding ile yapılabilecek proje ve işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette, holdingin devam eden çalışmalarını inceleyen Rektör Çomaklı şunları ifade etti: "Biz bilgi üreten bir kurumuz. Ancak günümüzde üretilen bilgi, direkt veya dolaylı bir şekilde ekonomiye yansımıyorsa fazla bir anlamı kalmıyor. Dünya üniversiteleri artık bu kriterlerin üzerine kuruluyor. Atatürk Üniversitesi olarak biz de bunu başarmaya çalışıyoruz. Üniversitemizde her alanda büyük bir bilgi potansiyeli var. Bunu kullanarak üniversite-sanayi iş birliklerini geliştiriyoruz" dedi.

Misafirperverliği ve yakın ilgisi dolayısıyla Rektör Çomaklı'ya teşekkür eden Mirmahmutoğulları, Atatürk Üniversitesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Mir Holding'in AR-GE, teknoloji geliştirme, test ve laboratuvar ölçekli üretim hizmetleriyle ön plana çıkan bir kurum olduğunu belirten İbrahim Mirmahmutoğulları, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olan Atatürk Üniversitesi ile gerçekleştirilecek çalışmaların kendilerine güç katacağını aktardı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erzurum Çomaklı Rektör Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title