Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zafer Haftası etkinliklerine başladı

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği 'Zafer Haftası' etkinliklerine başladı. Konserler ve kortej yürüyüşüyle kutlanan etkinliklerde vatandaşlar keyifli saatler geçirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği 'Zafer Haftası' etkinliklerine başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler bu yıl, 'Bir Önder İnandı, Bir Millet Kazandı' sloganıyla yapılıyor. Etkinlikler kapsamında ilk konser Erdemli'de yapıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan coşkulu etkinlik kapsamında; Tömük'te Güllük Sitesi önünde Cüneyt Işık ve Fahri Işık konseri, Öner Sitesi önünde ise MBB Pop Orkestrası konseri gerçekleşti.

Erdemli ilçesi Tömük Mahallesi, konserlerin adresi oldu. Konser verilen ilk nokta Öner Sitesi'nin önü oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası, verdiği konserle vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

İkinci konser noktası ise Güllük Sitesi önü oldu. Vatandaşlar, etkinlik kapsamında önce ellerinde bayraklarla ve büyük bir coşkuyla kortej yürüyüşü gerçekleştirdi. Korteje, bölge esnafı ve balkonlarında oturan vatandaşlar da alkışlarla eşlik etti. Kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik, Güllük Sitesi önünde gerçekleşen Cüneyt Işık konseri ile sürdü. Cüneyt Işık'a sahnede, kendisi de Tarsuslu olan Fahri Işık da eşlik etti.

Etkinlikler kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından 'Vahap Amca'yla Tatlı Günler' projesi kapsamında limon dondurma ikramı da yapıldı. Vatandaşlar, sıcak havada Büyükşehir'in dağıttığı dondurmayla serinledi.

UZUNBAĞ: "SANATÇI BİR BABA VE OĞLUNU BURADA MİSAFİR ETMEK, BİZİM İÇİN ŞEREFTİ"

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, "Sahnede çok büyük, çok değerli sanatçılarımız var. Sanatçı bir baba ve oğlunu burada misafir etmek, bizim için şerefti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer adına, hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zafer Haftası Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title