Haberler

Merkezefendi Belediyesi'nden 210 çocuğa ücretsiz sünnet etkinliği

Güncelleme:

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet etkinliğiyle 210 çocuk Sevindik Vadi Park'ta eğlendi. Sünnet işlemleri uzman doktorlarca hijyenik ortamda gerçekleştirildi ve çocuklara sünnet kıyafetleri hediye edildi. Başkan Doğan, çocuklarla birlikte etkinlik alanına giriş yaparak pasta kesti ve çocukların mutluluğunu paylaştı.

Bu yıl Merkezefendi Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenen 'Toplu Sünnet Etkinliği' ile sünnet olan 210 çocuk, Sevindik Vadi Park'taki şölende eğlendi. Merkezefendi Belediyesi Şeniz Doğan, "Çocuklarımızın coşku ve neşelerine hep birlikte ortak olduk. Onların sağlıklı, mutlu ve güvende büyümeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından üçüncüsü bu yıl yapılan 'Toplu Sünnet Etkinliği' ile 210 çocuğun sünnet işlemleri uzman doktorlarca modern cerrahi yöntemlerle hijyenik ortamda ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Sünnet olan çocuklar Sevindik Vadi Park'taki kutlama etkinliğinde bir araya geldi.

'Toplu Sünnet Şöleni'ne 210 çocuk, Merkezefendi Belediyesi tarafından kendilerine hediye edilen sünnet kıyafetleriyle katıldı. Başkan Doğan da çocuklarla birlikte yürüyerek etkinlik alanına girdi, ardından tüm çocuklar ile birlikte pasta kesti.

Toplu Sünnet Etkinliği'ne; CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Fatih Coşkun, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Merkezefendililerin, kendilerine duydukları güvenden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Başkan Doğan, ekonomik krize karşı her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi. Doğan, şöyle konuştu:

"Tüm çocuklarımız çok güzel görünüyor. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilçemizde birliği, beraberliği ve dayanışmayı sağladık. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile iyi günde, kötü günde her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Özellikle çocuklarımız söz konusu ise bizim her şey çok başka oluyor. Eğitimde ve sağlıkta çocuklarımız için fırsat eşitliği sağlamak için çalışıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğu. Bu kardeşlik ve beraberlik devam ettiği sürece Merkezefendi'de hiçbirimizin sırtı yere gelmez. Çocuklarımızın coşku ve neşelerine hep birlikte ortak olduk. Onların sağlıklı, mutlu ve güvende büyümeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz Bizleri yalnız bırakmayan tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Aydınlık, umutlu ve güzel günlerde tekrar buluşmak dileği ile…"

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da "Böyle güzel bir yerde, bu anlamlı etkinliği gerçekleştirdiği ve sosyal belediyeciliği bizlere gösteren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a teşekkür ediyorum. Bu zorlu ekonomik şartlarda, kardeşlik ve beraberlik duyguları ile halkımızı bir araya getirdiniz ve Denizli'ye örnek oldunuz. Bu etkinliğe katkı ve emek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ekonomik krizden dolayı herkesin büyük sorun yaşadığını kaydeden CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise şunları söyledi:

"Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çift mavi gözünün ışığında sosyal ve derman belediyecilik yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ı tebrik ediyor, kendisini kutluyorum. Yapılan hizmetler ile Merkezefendi'nin çehresi değişti. Gerçekleştirilen bu düğünümüz ve şölenimiz bizlere mutluluk, çocuklarımıza ise unutamayacakları bir gece yaşattı."

KATKIDA BULUNANLARA PLAKET VERİLDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, sünnet etkinliğine katkıda bulunan Yelin Tekstil, Denipol Hastanesi, Egekent Hastanesi, Tekden Hastanesi, Sağlık Hastanesi, Can Polikliniği, Erdem Polikliniği ve Resital Sağlık Polikliniği yetkililerine plaket ve çiçek takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Merkezefendi Sünnet Çocuk Yerel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title