Haberler

Mardin'de kafa kafaya çarpışan araçlar 6 kişiyi yaraladı

Güncelleme:

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2'si ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mardin'in Artuklu ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Artuklu- Ömerli Karayolu'nda meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 CVH 908 plakalı hafif ticari araç ile 34 PBV 63 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücüler ile birlikte 2'si ağır 6 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, yapılan müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Artuklu Mardin Acil Durum Hastane Yaralanma Trafik Kazaları Jandarma Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title