Haberler

Kütahya Belediyesi Çocuk Şenliği Programı

Güncelleme:

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Siner Mahallesi'nde gerçekleştirilen çocuk şenliği programına Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da katıldı. Başkan Işık, çocukların geleceğe iyi hazırlanmaları adına belediye olarak ciddi çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Kütahya Belediyesinden Çocuk Şenliği programı

KÜTAHYA - Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonu ile mahallelerde çocuklara yönelik başlatılan eğlence programlarının ilki Siner Mahallesinde gerçekleştirildi.

Programa katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çocukların geleceğe iyi hazırlanmaları adına belediye olarak ciddi çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Siner Mahallesinde Çocuk Şenliği programı, Siner Mahallesi Sosyo Kültür Merkezinde gerçekleşti. Mahallelerde yapılacak çocuk eğlence etkinliklerinin açılış programına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında belediye olarak ciddi çalışmaların yapıldığını söyledi. Başkan Işık, "Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün organize ettiği kültürel etkinliğimizin açılına hoş geldiniz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızın daha iyi yetişmesi, geleceğe daha iyi hazırlanması konusunda belediye olarak ciddi çalışmaları göreve geldiğimiz günden bu yana devam ettiriyoruz. Bu yıl da özellikle Siner Mahallemiz gibi sonradan mahalle olan 26 mahallemizde sosyo kültürel etkinlik merkezi olan yerlerde bu tür programları başlatmanın faydalı olacağını düşündük. Çünkü, özellikle iki katlı olan bu kültür evlerinin ikinci katının hiç kullanılmadığını gördüm. Göreve geldiğimden beri de isteyen muhtarlarımıza bir kat yaparım dedim. Yeni binalarda Sofu Mahallemiz hariç. ( O bölgede düğün salonu olmadığı mahalle sakinlerimiz çok istedi.) Yeni binaları tek kat yaptık. İyi ki de öyle yaptık. Siner Mahallemiz sakinleri olarak sizlere teşekkür ediyorum. En azından diğer mahallelerimize göre biraz daha fazla kullanılan, ramazanda, asker eğlencesinde, nişan ve düğünlerde kullanılan merkezlerimizden birisi. Bunların hepsi bizim paramız. Eğer kullanmayacaksak niye yaptık, yaptıksa o zaman kullanalım. Arkadaşlarımız böyle bir proje ile zaman zaman buraları etkin hale gtirebileceğimizi söylediler. Bizde uygundur dedik. Hayırlı olsun. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı anne ve babalara da teşekkür ediyorum" dedi.

Siner Mahallesi Muhtarı Kadir Mandal ise, çocuklar için yapılan bu tür etkinlikler için Başkan Işık'a teşekkür etti.

Çocuklar, programda yer alan Hacivat-Karagöz oyunu, çocuk oyunları, yüz boyama ile patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kütahya Belediyesi Alim Işık Kütahya Çocuk Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title