Haberler

Sivas'ta ağıla giren kurt, 59 koyunu telef etti! Besicinin Kurban Bayramı öncesi zararı büyük

Güncelleme:

Sivas'ın Gemerek ilçesinde kurbanlık koyunların bulunduğu ağıla giren kurt, 59 koyunu telef etti. Kurban Bayramı için satışa hazırladığı koyunların telef olduğunu gören İmdat Çarboğa, hayatının şokunu yaşadı.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde önceki gün sabah saatlerinde bir kurt, koyunların bulunduğu ağıla girdi. Kurt, İmdat Çarboğa'ya ait 59 koyunu boğarak telef etti. Kurban Bayramı için satışa hazırladığı koyunların telef olduğunu gören İmdat Çarboğa, hayatının şokunu yaşadı.

MADDİ ZARARI BÜYÜK

Tek geçim kaynağı hayvancılık olan Çarboğa'nın haber vermesi üzerine olay yerine İlçe tarım Müdürlüğü ve Gemerek Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri gelerek inceleme yaptı. Telef olan hayvanlar iş makinaları ile bulundukları yerden alınarak gömüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kurban Bayramı Gemerek Kurban Sivas Yaşam Haberler

500

Yorumlar (6)

Dr.Kimbel:

Kurtlarin oldugu yerde ahirlarini saglam yapacan kurtta ac ne yapsin

64
18
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Kurtun yaptığı açlıktan değil canavar oluşundan ! açlıktan olsa bir koyunu alır götürür yiyebildiği kadarını çatlayana zıbarana kadar yer gerisi kalır bir koyun yeterde artar bile !

yanıt3
yanıt0
erge_nekon:

İnsanların rahatlığı için vahşi hayvanların azalması gerekir,çok fazla cogaldilar ayılar ve kurtlar başı çekiyor

4
10
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Hep aynı olaylar ağılın çevresine çek telleri ver elektriği gece kurt geçmeye kalktığında yapışsın çakılsın olduğu yere olay bu kadar basit ne kurt ne çakal ne tilki çarpılmaktan kurtulursalar da bir daha ağılın semtine bile uğramazlar !

9
2
yanıtYanıtla
Enes Bilim:

Yazık önlem almak lazim

1
0
yanıtYanıtla
erol ipek:

Kangalın anavatanindasin alamadınmı iki kangal!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title