Haberler

Kocaeli Osmangazi Köprüsünde Tır Devrildi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Osmangazi köprüsünde meydana gelen kaza sonucunda tır devrildi. Sürücü yaralandı. Kaza anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Osmangazi köprüsünde dün devrilen tırda sürücü yaralanmıştı. Tırın devrilme anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kaza, Osmangazi Köprüsü'nün Kocaeli Gebze girişi Yalova istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hafifi ticari araç ile çarpışan tır devrildi. Yan yatan dorsenin bir bölümü yol kenarındaki yeşillik alana kaydı. Kazayı gören diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için trafikte kontrollü geçişleri sağladı.

Kaza anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra tırın savrulduğu ve yol kenarına devrildiği görülüyor. O sırada kimseye çarpmaması ise facianın önüne geçerken, sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Osmangazi Dilovası Kocaeli Kaza Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title