Haberler

Kırşehir'de Sonbaharın Renkleri

Güncelleme:

Kırşehir'in sonbahar güzelliği, ağaçların yapraklarında kendini gösterdi. Turuncu, sarı ve yeşil tonları, sonbaharın doğal renk paletini yansıttı.

Kırşehir'de sonbahar güzelliği

KIRŞEHİR - Kırşehir'in sonbahar güzelliği, ağaçların yapraklarında kendini gösterdi. Tek fotoğraf karesinde ortaya çıkan 3 farklı renk izleyenleri mest etti.

Sonbaharın güzelliğini anlatan fotoğraf karesinde, Kırşehir'in doğal güzelliği bir kez daha gözler önüne serildi. Turuncu, sarı ve yeşil tonları, sonbaharın doğal renk paletini yansıttı. Yaprakların dökülmesi, ağaçların kışa hazırlanması gibi doğanın döngüsü, sonbaharın en belirgin özelliklerinden birisini Bahçelievler Mahallesinde bir çocuk parkında ortaya koydu. Park alanında konuşan bir vatandaş ise sonbaharın renklerinin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Kırşehir'in doğal güzellikleri, sadece sonbaharda değil, yılın hemen her döneminde özellikle tarihi yapıları ve Cumhuriyet Tarihinin ilk külliye projesiyle de ortaya çıkıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kırşehir Turizm Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title