Haberler

Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden temizlik seferberliği

Güncelleme:

Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız verdi. Caddeler, sokaklar, refüjler, kaldırımlar yollar ve duraklar büyük bir titizlikle temizleniyor. Aynı zamanda çöp konteynerları dezenfekte edilerek hijyenik hale getirildi.

Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız verdi.

Temiz ve daha yaşanabilir bir Kemalpaşa için temizlik seferberliği başlatan Kemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından caddeler, sokaklar, refüjler, kaldırımlar yollar ve duraklar büyük bir titizlikle temizleniyor. Son olarak Hamzababa Mahallesi'nde yapılan çalışmalar ile tüm mahalle sokak sokak temizlenerek hafta sonu gerçekleştirilecek olan Geleneksel Hamzababa Anma Etkinlikleri'ne hazırlandı. Aynı zamanda geçtiğimiz hafta devam eden çalışmalar kapsamında Sevgi Yolu ve Çambel TOKİ Konutları'nda vatandaşlardan gelen talepler üzerine ekipler yolları su tankerleri ile yıkadı. Yaz aylarında hava sıcaklıklarının artması sebebiyle kokuya ve görüntü kirliliğine neden olan çöp konteynerları ise antibakteriyel özellikli deterjanlar ile dezenfekte edildi. Vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan duraklar deterjanlı su ile yıkanarak hijyenik hale getirildi.

"TERTEMİZ BİR KEMALPAŞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Temizlik çalışmalarını yakından takip eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı "Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz sokaklarımızı dip köşe temizliyorlar. Kemalpaşa'mızın pırıl pırıl, tertemiz olması için yoğun bir mesai harcıyoruz. Temiz bir Kemalpaşa için var gücüyle çalışan tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Kemalpaşa Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title