Haberler

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıkan yangında 20 ev kullanılamaz hale geldi

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı bir köyde çıkan yangın sonucunda 20 ev kullanılamaz hale geldi. Yangın havadan görüntülendi ve itfaiye ekipleri müdahale etti.

Kastamonu'daki 20 evin kül olduğu yangın böyle görüntülendi

KASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı bir köyde çıkan ve 20 evin kullanılmaz hale geldiği yangın böyle görüntülendi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Tosya ilçesi Tağcılar Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilk olarak elektrik direğinde başlayan ve bitişiğindeki ahşap eve sıçrayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Mutfak tüplerinden adeta bomba gibi patladığı yangında alevler 20 evi sardı.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine köye çok sayıda itfaiye ve orman ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaların ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi.

Müdahalenin sürdüğü yangında 20 ev yanarak kullanılmaz hale gelirken yanan köy havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kastamonu İtfaiye Tosya 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title