Haberler

Kartal'da Mahalle Şenlikleri Başladı

Güncelleme:

Kartal'da yaz tatiline giren öğrenciler için çeşitli aktivitelerin yer aldığı 'Mahalle Şenlikleri' başladı. Etkinlikler, Kartal'ın 20 mahallesinde yapılacak ve çocuklarla buluşacak. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm çocukları ve ailelerini şenliklere davet etti.

p>Kartal'da yaz tatiline giren öğrenciler için çeşitli aktivitelerin yer aldığı 'Mahalle Şenlikleri' başladı. 'Haydi Çocuklar, Yaz Tatilini Kartal'da Mahalle Şenlikleri ile Kutluyoruz' sloganıyla yapılan etkinliklerin ilki 4 Temmuz'da Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yüz boyamadan balon şişirmeye her yaşa uygun oyunların düzenlendiği alanda her yaştan çocuk doyasıya eğlendi.

Yaz boyunca Kartal'ın 20 mahallesinde yapılacak olan mahalle şenliklerinde çeşitli etkinlikler 15.00-19.00 saatlerinde çocuklarla buluşacak. Mahalle şenliklerinin ilki ise 4 Temmuz Salı günü Uğur Mumcu Mahallesi, Uğur Mumcu Kültür Merkezi bahçesinde yapıldı. 5 Temmuz Çarşamba günü Yakacık Çarşı Mahallesi'nde yer alan Bayram Demirkol Parkı'nda devam edecek olan etkinlikler, 18 Ağustos Cuma gününe kadar Kartal'ın tüm mahallelerinde gerçekleşecek.

"TÜM ÇOCUKLARI VE AİLELERİ ŞENLİKLERİMİZE ÇAĞIRIYORUZ"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, tüm Kartal'da oturan çocukları ve ailelerini şenliklere davet ederek "Mahalle Şenlikleri'nin bugün itibariyle startını verdik. Etkinliklerimiz, Kartal'ın her mahallesinde 18 Ağustos'a kadar devam edecek. Yoğun eğitim döneminin ardından miniklerimiz için birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı şenliklere ev sahipliği yapıyoruz. Tüm Kartallı çocukları ve ailelerini bu eğlence dolu şenliklere davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"BÖYLE ETKİNLİĞE HİÇ GELMEMİŞTİM"

Düzenlenen ilk şenliğe katılan 9 yaşındaki Ahmet Poyraz Topuz, "Çok güzel, çok eğleniyoruz. Mesela ben pamuk şeker, mısır ve balon aldım. Burada zıplayan oyunlar var. Annem ve abimle geldik. Yaz tatilim güzel geçiyor. Karnem de çok iyi geldi. Hiç böyle etkinliklere gelmemiştim, bugün ilk defa geldim. Her zaman böyle şeyler yapılsın" dedi.

9 yaşındaki Zeynep Gürses ise "Eğlenme amaçlı geldim ve burayı eğlenceli buldum. Şu anda pamuk şeker yedim. Resmimi çizdireceğim. Daha önce belediyenin düzenlediği bu etkinliklere katılmıştım ve bunları çok güzel buluyorum. Ama bence buraya daha fazla oyun eklenebilir" diye konuştu.

Babaannesiyle etkinlik alanına gelen 8 yaşındaki Zeynep Cebeci de "Yaz tatilim çok güzel başladı, güzel gidiyor. Burası çok güzel balon yaptıracağım ardından yüz boyamasına gideceğim. Sık sık böyle şeyler düzenlensin çok sevdim. Böyle şeyler olunca geliyorum" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Gökhan Yüksel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title