Haberler

Kangalları dikkate almayıp yerleşim yerine inen kurt bedelini çok ağır ödedi

Güncelleme:

Aç kaldığı için yemek arayışında olan ve yerleşim yerine inen kurt, kangal köpeklerinin hışmına uğradı. Köpeklerin sahibi tarafından kaydedilen görüntüde kurdun çaresizliği gözler önüne serildi. O anın videosu kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Kangallar ile kurtların mücadeleleri yıllardan beridir süregeliyor. Sosyal medyada paylaşılan son görüntüde aç kaldığı için yerleşim yerine inen kurdun, kangallar tarafından yakalandığı görülüyor.

O anlar köpeklerin sahibi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntüde köpeklerin arasında kalan kurdun çaresizliği gözler önüne serildi. Video kısa sürede sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları köpeklere övgüler dizerken bazı sosyal medya kullanıcıları da o anları kayda alan kişiye duruma müdahale etmediği için tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Veys Aygun:

hayvanı niye öldürüyosunuz birde utanmadan kamerya almışssınız

83
85
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Senin ahıra girip hayvanlarını parcalarsa ne yaparsin

yanıt12
yanıt3
Emre Demir:

Kurt ahıra girince tüm hayvanları telef etmeden çıkmaz. Kurt adamın hayvanlarını öldürsün ama adam köpeğiyle kurdu öldürülmesin valla iyiymiş

103
29
yanıtYanıtla
Harun Bir:

Haberci arkadas oda bir canli ac kalmis asagi inmis öldürülmesimi lazim.

99
30
yanıtYanıtla
Basralı Hasan :

Bunu kameraya alıp zevkle izlemek mi lazım? Köpekler hayvanları kurt ve benzeri yırtıcılardan korumak için var. İklim değişti kurt yoksa bu kadar şehre iner mi? Bir de hayvanlara yaşanacak yer mi bıraktık.

94
17
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kangallar ve diğer çoban köpekleri besi hayvanlarını kurt gibi yırtıcılardan korumak için görev yapar. kurda karşı koruma yapan hayvan alkışlanır. burada hayvanseverliğe aykırı bir durum yok. kangal aslan gibi gereğini yapmış.

76
30
yanıtYanıtla
Yasar Yerden:

Peki sizin hiç bir gecede 40tane keçinizi kurt öldürdümü tamam nasip sen açsa birini yesin karnını doyursun niye hepsini öldürüyor o keçilerin bakması sizce kolaymi

61
8
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BU KURT ÖNCEDEN TÜFEKLE VURULMUS BESBELLI! ARDINDAN KANGALI ÜSTÜNE SALMISLAR! KURT ZATEN YERDE HAREKETSIZ CANCEKISIYO!! BUNU KIMSE YEMEZ! GECIN SIZ BUNLARI !!!!!

31
10
yanıtYanıtla
mahir çelebi:

:)) koca koca insanlar toplanmış hayvanların iç güdüsel davranışlarını kendi değerlerimize göre yargılıyor olmamız sizcede biraz komik olmuyor mu :))

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title