Haberler

Kağıthane'de Gecekondunun Çatısında Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Güncelleme:

Kağıthane'de bir gecekondunun çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kağıthane'de gecekondu alevlere teslim oldu

İSTANBUL - Kağıthane'de tek katlı gecekondunun çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin yükseldiği yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yangın, dün akşam saatlerinde Kağıthane Gürsel Mahallesi Denizmen Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tek katlı gecekondunun çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. Dumanların yükseldiğini yangını gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunurken, sağlık ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırda bekledi.

Yangında gecekondu adeta alev topuna döndü. Çevre ilçelerden yangın yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarının ardından gecekondu kullanılamaz hale gelirken yangında can kaybı ve yaralanan olmadı.

Öte yandan, gecekondudan yükselen alevler vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Yangın nedeniyle yaşanan panik yangının tamamen söndürülmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cep Telefonu Kağıthane İtfaiye Kaza 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title