Haberler

Iğdır'ın kayısı bahçelerindeki sonbahar güzelliği havadan görüntülendi

Güncelleme:

Türkiye'nin önemli kayısı üretim merkezlerinden olan Iğdır'da, kayısı bahçelerindeki sonbahar görüntüleri büyüleyici bir manzara oluşturuyor. Sarı, yeşil ve kahverengi tonların bir araya geldiği bahçeler, havadan drone ile çekilen görüntülerle ziyaretçilerini bekliyor.

Iğdır'ın kayısı bahçelerindeki sonbahar güzelliği havadan görüntülendi

IĞDIR - Türkiye'nin önemli kayısı üretim merkezlerinden olan ve Doğu'nun Çukurova'sı olarak bilinen Iğdır'da, kayısı bahçelerindeki sonbahar görüntüleri görenleri büyülüyor.

Doğu'nun Çukurova'sı Iğdır'da yer alan kayısı bahçeleri şehrin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bahar ayında açan çiçekleri ile tablo gibi bir görüntü ortaya koyan bahçeler sonbahar mevsimi ile de muhteşem görüntüler ortaya çıkarmaya başladı. Sonbahar mevsimi ile kayısı ağaçlarında sarararak dökülen yapraklar kente ayrı bir güzellik katıyor. Sarı, yeşil ve kahverengi tonların bir araya geldiği bahçeler görenleri kendine hayran bırakıyor. Havdan drone ile görüntülenen bahçelerin masalsı güzelliği ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Türkiye Iğdır Turizm Güzellik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title