Haberler

Havza Tüneli'nde 11 Araç Zincirleme Kaza Yaptı 7 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Samsun'un Havza İlçesi'nde buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 11 aracın karıştığı zincirleme kazada biri ağır 7 kişi yaralandı.

Samsun'un Havza ilçesinde buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 11 aracın karıştığı zincirleme kazada biri ağır 7 kişi yaralandı.

11 ARAÇ ÇARPIŞTI

Meyilli olduğu için buzlanmanın olduğu 1200 metre uzunluğundaki Havza tünelinin 200'üncü metresinde kayan bir aracın önündeki araca çarpmasıyla meydana gelen zincirleme kazada, aralarında TIR'ların da bulunduğu 11 araç birbirine girdi.



BİR SÜRÜCÜ ARACINA SIKIŞTI

Kaza sırasında bir otomobil, iki TIR'ın arasında kalınca sürücüsü 57 yaşındaki Ertuğrul Üner aracı içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri çağrıldı. Otomobilinde sıkışan Üner, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı.

1 YAŞINDAKİ BEBEK YARALANDI

Kazada ağır yaralanan Ertuğrul Üner, Onduokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesine Hastanesi'ne sevk edildi. Zincirleme kazada yaralanan Salim Bıyık (63), Saime Güneş (53), Şeyma Güneş (19), Cemile Güneş (25), Kezban Demir (24) ve Muhammed Demir (1) Havza Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.





Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Muhammed Demir Samsun Havza Üst Manşet 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (3)

İŞSİZ:

AÇIK ALANLAR YETMEDİ ŞİMDİ KAZA İÇİN KAPALI ALANLARA MI DADANDINIZ. :):)

3
5
yanıtYanıtla
aziz sakalli:

Gecmis olsun herkese Allah beterinden korusun . tunel icinde hiz limitine lutfen uyalim

2
0
yanıtYanıtla
Hasan çelikel:

Hiz mesafesi ve tünel giriş cikişlarda tedbir geçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title