Haberler

Hakkari Derecik'te Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Güncelleme:

Hakkari'nin Derecik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde meşaleli yürüyüş düzenlendi. Derecik Kaymakamı Abdulkadir Işık'ın da katılımıyla gerçekleşen yürüyüşe protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde meşaleli yürüyüş düzenlendi.

Cumhuriyetin 100. yılı Irak'ın sıfır noktasında bulunan Derecik ilçesinde de coşkuyla kutlandı. 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Derecik Kaymakamı Abdulkadir Işık'ın da katılımıyla "Cumhuriyet yürüyüşü" düzenlendi. Yürüyüşe Kaymakamı Abdulkadir Işık, Derecik Tugay Komutanı Tuğgeneral Bülent Tarhan, Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, kaymakamlık binasının önünde sona erdi. Etkinlik,kaymakamlık binasının önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Derecik Hakkari Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title