Haberler

Hacıbektaş'ta Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları

Güncelleme:

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Türk bayraklarıyla süslendi. İlçede cadde ve sokaklar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Bisiklet tutkunları tarafından düzenlenen '100. yıl bisiklet turu' etkinliği de gerçekleştirildi.

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Türk bayraklarıyla süslendi.

İlçede cadde ve sokaklar Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Hacıbektaş Belediyesi'nce Hacı Bektaş Veli Külliyesi'nin girişleri ile çeşitli noktalarına da dev bayraklar asıldı.

Bisikletlilerden "100. yıl turu"

Nevşehir Bisikletliler Derneği tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla "100. yıl bisiklet turu" düzenlendi.

Kentteki bisiklet tutkunları ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Kayaşehir'e kadar pedal çevrildi.

Dernek Başkanı Cihan Cambaz, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliğin, gençliğin enerjisinin görülmesi açısından değerli bulduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Yaşam

Hacı Bektaş Veli Hacı Bektaş Hacıbektaş Nevşehir Turizm Eğitim Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title