Haberler

Güzellik uzmanı Nuriye Hagi Atak, başarısını üç ödülle taçlandırdı

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de 7 yıl önce açtığı Epilady Kişisel Bakım Salonu'nu özverili çalışması ve hastane konseptinde hizmet anlayışıyla kısa sürede bölgenin en iyileri arasına sokmayı başaran Güzellik Uzmanı Nuriye Hagi Atak, düzenlenen üç farklı törende aldığı ödüllerle bir kez daha farkını ortaya koydu.

İş alanındaki başarısı kadar imza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeyi başaran Nuriye Hagi Atak, şehit ailelerine ve engellilere vermiş olduğu ücretsiz hizmetten dolayı Sultanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SUBESO) tarafından düzenlenen törende ödüllendirildi.

Güzellik uzmanı Nuriye Hagi Atak, başarısını üç ödülle taçlandırdı

Halen engellilere ve şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermeye devam eden başarılı iş kadını, Türkiye'nin önde gelen isimlerinin ve markalarının boy gösterdiği Gelin Damat Dergisi tarafından düzenlenen törende ise yılın en başarılı kişisel bakım salonu ödülüne layık görüldü.

Güzellik uzmanı Nuriye Hagi Atak, başarısını üç ödülle taçlandırdı

Son olarak engelli çocuklar yararına düzenlenen Altın Zirve Ödülleri programına davet edilen Hagi, burada da yine "Yılın En İyi Kişisel Bakım ve Güzellik Salonu" kategorisinde ipi göğüsleyerek ödülün sahibi olmayı başardı.

BAŞARISININ SIRRI AÇIKLADI

Başarısını üç ödülle birden taçlandıran Hagi, "Başarınızın sırrı nedir?" sorusunu yönelten muhabirlere yaptığı değerlendirmede "Öncelikle bu başarımızı ödüllendiren kurumlara çok teşekkür ederim. Biz kadınların bu sektöre bakışı biraz daha farklıdır. 7 yıl önce bugün ilerlemek istedik, inandık ve başardık. Yılın en iyi kişisel bakım ve güzellik salonu kategorisinde layık görülmek beni ve ekibimi çok mutlu etti ve sürpriz oldu. Aslında bunun en büyük faktörü çalıştığımız cihazlar. Normal bir güzellik merkezinden farklı olarak hastane ortamında hizmet veriyoruz. Sağlık bakanlığının onayladığı tüm cihazları kullanabiliyoruz. O yüzden başarımda cihazlarımın çok büyük bir payı var diyebilirim. Empatinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendimiz için ne düşünüyorsak, müşterilerimiz için de en iyisini sunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Gheorghe Hagi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title